Kom og prøv motionsfloorball i januar helt gratis. Det er Rungsted Hørsholm Floorball Klub, der har dette tilbud. Pressefoto

Kom og prøv motionsfloorball i januar helt gratis. Det er Rungsted Hørsholm Floorball Klub, der har dette tilbud. Pressefoto

Kom til gratis floorball i januar

Rungsted Hørsholm Floorball Klub starter året med et godt tilbud

Kom og prøv motionsfloorball i januar helt gratis. Det er Rungsted Hørsholm Floorball Klub, der har dette tilbud.

Klubben vil tage kampen op med fitnesscenterne.

"Et forsknings projekt på Københavns universitet viser, at floorball er mere motiverende end spinning og har en højere fastholdelse. Årsagen er klar, du kan forbedre din form samtidig med, du har det sjovt sammen med en flok friske piger," skriver Rungsted Hørsholm Floorball Klub i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Derudover har et tidligere forskningsprojekt vist, at floorball i bare otte uger med en ugentlig træning markant vil forbedre din kondi. Derfor hvis du vil forbedre din form og, det samtidig skal være sjovt, så kan det være, du skulle overveje at prøve floorball som et alternativ til det lokale fitnesscenter.

Rungsted Hørsholm har et hold for både damer og mænd

For piger/damer i aldersgruppen 25-50 år er der ledige hold mandag fra kl. 20.00 til 21.15 i Rådhushallen.

For mænd i aldersgruppen 25-50 år er der ledige hold mandag kl. 21.30 til 22.30 i Rådhushallen og torsdag kl. 21.00 til 22.00 i Rungstedhallen.

Publiceret 11 January 2019 05:30