Hørsholms anfører Gritt Ryder leverede et sandt arbejdsraseri og forsøgte at tage holdet på ryggen og slæbe det til sejr, men det rakte ikke.

Hørsholms anfører Gritt Ryder leverede et sandt arbejdsraseri og forsøgte at tage holdet på ryggen og slæbe det til sejr, men det rakte ikke. Arkivfoto

Basketkvinder ude af guldkampen

Med tre sejre på striber vinder Amager semifinaleserien over Hørsholms 79ers, der må nøjes med bronzekamp

DM-titlen hos landets bedste basketkvinder skifter hænder. For onsdag aften satte Amager en effektiv stopper for Hørsholm 79ers ellers så sejrsvante hold, der i sidste sæson vandt 'the double'.

Nu blev semifinaleserien endestationen for 79ers' jagt på DM-guldet efter tre nederlag på stribe til Amager. Først her i onsdagens tredje kamp blev de 400 tilskuere vidne til en spændende tæt kamp med 88-79 sejr til Amager, modsat de to første seminalefinale-kampe, hvor Hørsholms var langt under niveau.

Det kom til at koste.

Hørsholms anfører Gritt Ryder leverede et sandt arbejdsraseri og forsøgte at tage holdet på ryggen og slæbe det til sejr, men det rakte ikke.

Vi kom noget desperation

Efter kampen var det en skuffet, men alligevel lidt stolt Hørsholmtræner Jesper Krone, der gjorde status over serien:

"Vi kommer i dag med noget af det, jeg har savnet i de to første kampe. Vi kommer med noget desperation, og vi kan i hvert fald være stolte af vores energiniveau og motivation i dag og det var det, der var vigtigt i forhold til vores chance her," sagde han efter kampen.

Hørsholms sæson er ikke helt slut, for de skal ud i bronzedyst mod taberen af semifinaleserien mellem Aabyhøj og Stevnsgade, hvor Aabyhøj nu fører 2-1 i kampe. Den næste kamp afvikles 27. april.

Publiceret 10 April 2019 22:11