Finn Rosenthal, medejer af succesklubben Rungsted Seier Capital, besøgte Rungsted Gymnasium og de tre spillere William Nistrup, Nicolai Harries Andersen og Gustav Green, der nu skal skal i DM-finaledyst mod SønderjyskE.

Finn Rosenthal, medejer af succesklubben Rungsted Seier Capital, besøgte Rungsted Gymnasium og de tre spillere William Nistrup, Nicolai Harries Andersen og Gustav Green, der nu skal skal i DM-finaledyst mod SønderjyskE. Pressefoto

Gymnasiedrenge med guldhåb

Rungsted Gymnasium stiller med hele tre elever i DM-finalerne i ishockey: William Nistrup, Nicolai Harries Andersen og Gustav Green.

Når det lokale ishockeyhold Rungsted Seier Capital, der ligger et puck-kast fra Rungsted Gymnasium, for første gang i 17 år tørner ud i en DM-finale er det med hele tre af gymnasiets elever på isen:

William Nistrup, Nicolai Harries Andersen og Gustav Green.

Finn Rosenthal, formand og medejer af succesklubben Rungsted Seier Capital, strålede af stolthed, da han var forbi skolens ishockey-helte og fortælle alle gymnasiets elever om de kommende 'bedst-af-7'-kampe.

Rektor Ruth Kirkegaard er også begejstret:

"Det er helt unikt, at vi har tre elever i en DM-finale i ishockey. Det er som bekendt 17 år siden, ishockeyklubben sidst var i en DM-finale, og der var spillerne, altså vores eleverne, knapt født."

Rungsted Seier Capital spiller den første DM-finalekamp mod SønderjyskE i aften kl. 19.30 i Bitcoin Arena.

timo

Publiceret 12 April 2019 07:00