De mange fodboldpiger budt velkommen af de to landsholdsspillere Frederikke Lindhardt og Stine Larsen, der glædeligt skrev autografer.

De mange fodboldpiger budt velkommen af de to landsholdsspillere Frederikke Lindhardt og Stine Larsen, der glædeligt skrev autografer. Pressefoto

Fodbold-feber i Idrætsparken:

Piger fik gode tips fra landsholdsstjerner

Små 900 piger samlet til stor stævne i Hørsholm Idrætspark, som blev åbnet med besøg af Frederikke Lindhardt og Stine Larsen

For 20. gang har HUI Fodbold netop været vært for DSPFTL - Danmarks Sjoveste Pige Fodbold TræningsLejr - i Idrætsparken i Hørsholm.

Ikke mindre end 898 piger i aldersgruppen 7-15 år havde en festlig, sjov og hyggelig weekend fuld af fodbold og socialt samvær.

Inden der blev fløjtet op til de første kampe, blev pigerne budt velkommen på Rungsted Gymnasium af de to landsholdsspillere Frederikke Lindhardt og Stine Larsen.

De to spillere, der til daglig slår deres folder i Brøndby IF, gav alle deltagerne et indblik i deres professionelle tilværelse og sendte derefter de spændte piger på banen med gode råd og en frisk autograf til opslagstavlen.

76 tilmeldte hold

De 76 tilmeldte hold fra det meste af Sjælland og det sydlige Sverige diskede op med fremragende fodboldspil og god fight, mens det beundringsværdige kammeratskab og gode humør strålede om kap med den dejlige forårssol.

Arrangementets sociale aspekt peakede dog lørdag aften, da der traditionen tro blev skruet op for musikken og gymnasiet blev forvandlet til et røgfyldt diskotek for alle de overnattende deltagere.

De frivillige fra klubbens engagerede pigeafdeling havde over de sidste mange måneder sammensat det omfattende program og med stor hjælp fra en bred forældregruppe samt en snes friske dommere fra drengeholdene, blev det atter til en succesrig fodboldweekend.

Mange af holdene er tilbagevendende gæster og flere har allerede meldt sig under fanerne til næste års arrangement og er klar til at indtage både baner og dansegulv i Hørsholm.

Publiceret 16 April 2019 16:30