Mød en række af Rungsted Seier Capital-spillerne torsdag kl. 16-17 i Hørsholm Midtpunkt. Her er det Nikolaj Rosenthal og Nikolaj Krag. Foto: Anders Kjærbye, Ritzau Svanpix

Nikolaj Rosenthal, der blev far mandag formiddag, og Nikolaj Krag, kunne tirsdag glæde sig over den tredje sejr på stribe over SønderjyskE i DM-finaleserien. Foto: Anders Kjærbye, Ritzau Svanpix Ritzau Scanpix Danmark

Kan lugte DM-guldet:

Tre matchbolde til Rungsted

I en fyldt Bitcoin Arena i Hørsholm vandt Rungsted den tredje finalekamp over SønderjyskE med 2-0

Af
Morten Timm

Med tredje sejr på stribe i DM-finaleserien har Rungsted Seier Capital bragt sig en favorabel position til vinde DM-titel.

I en fantastisk kulisse i en udsolgt Bitcoin Arena med 2.380 tilskuere på lægterne besejrede Rungsted SønderjyskE med 2-0 og skaffede sig tre matchbolde til at sikre sig DM-titlen.

Robin Bergmann bragte hjemmeholdet på 1-0 efter 5 minutter i 2. periode, og SønderjyskE havde det svært kampen igennem med at komme til chancerne, selv om det i tredje periode begyndte at brænde på i Rungsted-zonen.

Fem minutter udvisning kostede

Men en helt umotiveret SønderjyskE-tackling udløste en fem minutters udvisning, og selv om Rungsted ikke formåede at udnytte deres powerplay, slog det SønderjyskE ud af rytme, og da de med halvandet minut igen tog deres målmand ud og satstede alt, snuppede Tyler Fiddler pucken og kunne sende den i et tomt mål til 2-0.

Den nybagte far og en af Rungsted bedste spillere i finaleserien, Nicolaj Rosenthal, sagde efter kampen:

"Vi leverede en god stabil indsats, og vi stod godt defensivt. Ja, vi har favoritværdigheden med 3-0 i serien. Men der er stadig et stort arbejde for, selv om det bliver svært for SønderjyskE".

Fjerde DM-finalekamp spilles på fredag i Frøs Arena i Vojens kl. 19, hvor Rungsted altså kan sikre sig Danmarksmesterskabet.

Publiceret 16 April 2019 23:05