Nu skal løbeskoene snøres, for på lørdag 11. maj skal der løbes Tour de Fredensborg i Kokkedal, arrangeret af Kokkedal Løbeklub.

Nu skal løbeskoene snøres, for på lørdag 11. maj skal der løbes Tour de Fredensborg i Kokkedal, arrangeret af Kokkedal Løbeklub. Pressefoto

Løbeklub byder på Kokkedal-etapen

På lørdag gælder det Kokkedal-etapen af Tour de Fredensborg, og hele familien er velkommen, oplyser Kokkedal Løbeklub

Kokkedal Løbeklub byder velkommen til Kokkedal-etapen af Tour de Fredensborg lørdag 11. maj kl. 11 med start og mål bag ved Egedalshallen på Holmegårdsvej.

Der er tre ruter, der kan løbes eller gås på henholdsvis 3,4, 5 og 9,4 kilometer. Ved mål får alle medalje, frugt og vand. Tilmelding er ikke nødvendig og man skal bare møde op i gå-eller løbesko. Hele familien er velkommen.

"Ruten bringer dig rundt i lokalområdet og den skønne natur langs Usserød Å, undervejs passeres mange eksempler på klimatilpasningsprojektet Kokkedal," skriver Kokkedal Løbeklub i en pressemeddelelse.

Flere oplysninger om løbet kan findes på www.Kokkedal-Loebeklub.dk eller Facebook og på www.fredensborg.dk/tour defredensborg.

Næste datoer for Tour de Fredensborg er i Nivå lørdag 17. august, Humlebæk lørdag 26. oktober og Fredensborg tirsdag 31. december.

Kapp

Publiceret 04 May 2019 07:00