Asbjørn Nerlov er én af tre nytilkomne spillere fra Værløse, der blev nummer to i 1. division.
Asbjørn Nerlov er én af tre nytilkomne spillere fra Værløse, der blev nummer to i 1. division.
Arkivfoto: Robert Dines
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Talent-trekløver tager turen til Hørsholm

Martin Poulsen, Asbjørn Nerlov og Nikolaj Boje Bank skifter til Hørsholm 79ers-ligaholdet fra 1.divisionsklubben Værløse Basketball Klub

Den danske 1. division bliver tre talenter fattigere, efter Værløse Basketball Klub i samråd med spillerne Martin Poulsen, Asbjørn Nerlov og Nikolaj Boje Bank og deres træner har besluttet, at de er klar til at tage skridtet op i Basketligaen. Her kommer de i den kommende sæson til at spille under Hørsholm 79ers-fanen, hvor især holdets spanske træner, Rafa Monclova, spillede en stor rolle i valget af Hørsholm.

”Jeg har set træner Rafa Monclova give masser af minutter til de unge danskere. Det vægter højt, at man får chancen og det ikke bare handler om, hvor man er fra, eller hvor mange år, man har været professionel. Det handler om, hvad man leverer på banen, og det kan jeg godt lide,” siger én af de nytilkomne spillere, Asbjørn Nerlov, der starter op med sine nye holdkammerater i august måned, når de vender tilbage fra ferie.

I den kommende sæson skal Hørsholm 79ers-herrerne forsøge at forbedre resultatet fra den forgangne sæson, hvor holdet blev slået ud af rivalerne fra SISU i en tæt kvartfinaleserie.

Publiceret: 30. Juni 2017 16:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!