Fra venstre ses Ida Hasselbach, Mathilde Tranberg, Silvija Talaja og Julita Saner med pokalen, der symboliserer, at de er landets bedste damespillere.
Fra venstre ses Ida Hasselbach, Mathilde Tranberg, Silvija Talaja og Julita Saner med pokalen, der symboliserer, at de er landets bedste damespillere.
Foto: Hørsholm Rungsted Tennisklub
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tennisdamer tog DM-titel fra baghjul

Hørsholm Rungsted Tennisklubs bedste damespillere blev i den forgangne weekend danmarksmestre stik imod egne forventninger

Hørsholm Rungsted Tennisklubs bedste damer vandt Danmarksmesterskabet i den forgangne weekend, selvom forventningerne forud for kampen om sølvtøjet ikke var høje til kvinderne på trods af, de har vundet både sølv- og bronzemedaljer i løbet af de seneste par år.

Fra start af bød weekenden på udfordringer. Storfavoritterne fra Gentofte skulle nemlig besejres om lørdagen, hvis Ida Hasselbach, Mathilde Tranberg, Silvija Talaja og Julita Saner, som udgjorde Hørsholms hold, skulle gøre sig forhåbninger om at kæmpe om guldmedaljer om søndagen.

Efter singlekampene var der dog spirende optimisme at spore hos de Hørsholm-tilskuere, som havde fundet vej til Ølstykke Tennisklub, eftersom det blev til tre sejre ud af fire forsøg. Det betød, at holdet med én sejr i doublekampene ville booke en plads i finalen, og det sørgede Mathilde Tranberg i fornemt samarbejde med Silvija Talaja for i første forsøg.

I finalen stod Hørsholm over for Birkerød, og denne gang blev det tættere end lørdagens 4-1-sejr. Stillingen var nemlig 2-2 efter singlekampene, men alligevel formåede Hørsholm-damerne endnu engang at overraske og trække sig sejrrigt ud af finalen ved at stå distancen i doublekampene og vinde begge opgør.

Publiceret: 13. Marts 2018 13:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu