Løbets arrangør, Carsten Nøhr Nielsen, har stor erfaring med ultraløb, og derfor har han forsøgt at skabe et sådant i lokale rammer.
Løbets arrangør, Carsten Nøhr Nielsen, har stor erfaring med ultraløb, og derfor har han forsøgt at skabe et sådant i lokale rammer.
Foto: Carsten Nøhr Nielsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ultraløb snor sig igennem lokalområdet

Hørsholm Unsupported Ultrarace både starter og slutter i Hørsholm, men i mellemtiden skal løberne tæmme den omkringliggende naturs elementer

I novembermørkets bidende kulde skal 40 løbere lørdag den 12. november betvinge elementerne i en kamp med sig selv, når de slæber sig selv igennem byer og bebyggelser, skove og enge, når den første udgave af Hørsholm Unsupported Ultrarace, som er et non-profit-løb, løber af stablen.

Således skal deltagerne kæmpe sig igennem 82 kilometer af Nordsjællands smukke natur, og undervejs skal de selv stå for at slæbe sine egne energikilder med rundt på ruten, der dog får udleveret vand på udvalgte steder på ruten.

Skulle løbet gå hen og finde en eller flere sponsorer, som vil spæde til, har løbsarrangøren, den lokale ultraløber Carsten Nøhr Nielsen, besluttet, at overskuddet går til Red Barnet.

Publiceret: 01. November 2016 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere