Sidste år var Jonathan Siahaan fast akkompagnatør for alle deltagerne ved Carl Nielsen-violinkonkurrencen.
Sidste år var Jonathan Siahaan fast akkompagnatør for alle deltagerne ved Carl Nielsen-violinkonkurrencen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ung pianist spiller til fællessang og flygelklang

Endnu en pianist besøger sognegården fredag eftermiddag

Fredag 13. oktober kommer den unge pianist Jonathan Siahann til Hørsholm og spiller. Det sker i Hørsholm Sognegård klokken 16.

Allerede som 18-årig vandt den nu 28-årige pianist DR’s talentkonkurrence for unge klassiske musikere. Siden da har han vundet adskillige priser og har konsolideret sig som en af de mest lovende unge profiler på den danske musikscene, både som klaversolist og som kammermusiker.

Jonathan Siahaan er uddannet hos Jens Elvekjær på Det kgl. Danske Musikkonservatorium, hvorfra han debuterede i 2012, og han har desuden deltaget i master classes hos førende internationale pianister. Jonathan Siahaan har tidligere gæstet Hørsholm Sognegård ved en koncert.

’Fællessang & Flygelklang’ er et arrangement, der foregår på fredage eftermiddage mellem klokken 16 og 17 med det smukt klingende flygel i sognegårdens sal som centrum.

Deltagerne synger et par fællessange, hører en lille koncert, og i pausen er der kaffe og kage. Det er en hyggelig måde at starte weekenden på.

Siden 2007 har en perlerække af dygtige danske og udenlandske pianister spillet i sognegården til ’Fællessang & Flygelklang’ og glædet tilhørerne med store musikalske oplevelser. Der er gratis entré. jbe

Publiceret: 12. Oktober 2017 05:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere