Rungsted Ishockey Klub har de sidste par år gjort meget ud af, at deres yngste medlemmer får en god start på deres ishockeykarrierer.
Rungsted Ishockey Klub har de sidste par år gjort meget ud af, at deres yngste medlemmer får en god start på deres ishockeykarrierer.
Arkivfoto: Joachim Weichel
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ungdomshockeyen i Rungsted høster roser

Rungsted Ishockey Klubs Løve Ishockeyskole for børn op til ni år blev kåret til landets bedste ved Dansk Ishockey Awards 2017

Ishockeyfeberen frem mod VM i 2018, som bliver afholdt i Danmark, begynder at tage til, og hvis man som barn gerne vil stifte bekendtskab med sporten inden næste år, hvor stjernerne kommer til landet, er Rungsted Ishockey klub et godt sted at starte. De blev nemlig kåret som Årets Løveklub forleden ved Dansk Ishockey Awards 2017.

Dermed anerkendes klubben for deres tilbud til børn under ni år, som har lyst til at stifte bekendtskab med sporten, der i danske sammenhænge har vokseværk. På Løvedagene, hvor uerfarne børn kan låne udstyr og være ishockeyspillere for en dag, og de efterfølgende holdtræninger arbejder børnene med deres motorik og med pucken i centrum.

Det bliver spændende at se, om klubben i de kommende år kan profitere på det gode arbejde på de yngste hold, når de påbegynder deres rejse op gennem ungdomsrækkerne.

Publiceret: 15. Juni 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt