Siden oktober har der lydt masser af Stevie Wonder-musik på Rungsted Gymnasium med prøverne på årets musical “Wonder’s”.
Siden oktober har der lydt masser af Stevie Wonder-musik på Rungsted Gymnasium med prøverne på årets musical “Wonder’s”.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Unge går tæt på Stevie Wonder i musical

Elever på Rungsted Gymnasium er premiereaktuelle med musicalkoncerten “Wonder’s”

En af historiens største musikgenier - amerikanske Stevie Wonder - er på plakaten, når elever på Rungsted Gymnasium har premiere på deres nye musical “Wonder's”.

Forberedelserne af årets musical- og teaterkoncert, der netop tager udgangspunkt i Stevie Wonders fængende og elskede musik, har været i gang siden oktober.

“Hans musik rammer alle uanset alder, og musikken spilles som kommentarer til forskellige scener, hvor det gennemgående tema er en fest. Derfor er det måske nærmere en teaterkoncert end en musical,” fortæller Jytte Skærup, der er en af seks lærer, der sammen med 60-70 elever, har arbejdet med forestillingen og lagt mange kræfter i at få styr på sange, musik, dans, skuespil, scenografi, lys og kostumer.

Det hele kulminerer mandag 29. og tirsdag 30. januar på Rungsted Gymnasium, hvor forestillingerne spilles kl. 19.30. Billetter á 50 kroner kan købes i spisefrikvarteret og ved indgangen.

“Wonder's” er tidligere opført på Borupgård Gymnasium, som har skrevet forestillingen, men der er foretaget lidt justeringer i Rungsted Gymnasiums version.

Publiceret: 25. Januar 2018 14:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet