Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Værsgo' Hørsholm: Her er navnene til sygehusgrunden

37 forslag fra Ugebladets læsere til hvad sygehusgrunden skal hedde

Snart vil de sidste gamle sygehusbygninger i Hørsholm være forsvundet fra sygehusgrunden og vil med tiden blive erstattet af den nye bydel.

Og snart vil kommunen gå til borgerne i Hørsholm for at få bud på, hvad det nye område skal hedde.

Borgmester Morten Slotved (K) var ude at sige noget om, at det skulle være noget med Karen Blixen. fordi hun var en person, der ikke bare er kendt i og uden for Hørsholm og Rungsted, men også uden for landets grænser.

Efter et møde i Økonomiudvalget var emnet ikke længere begrænset til Blixen-temaet, og nu vil man så også ud og spørge borgerne.

På Ugebladets Facebook-side er der allerede kommet en masse forslag til, hvad det nye område skal hedde.

Det kendetegnende er, at det ikke er navnet Blixen, der går i gen, men Usserød. Sygehuset var oprindeligt Usserød Sygehus, og tilknytningen til Usserød går igen i mange forslag.

Med fare for at have overset det ene eller det andet navn, bringer vi her de 37 forskellige forslag i tilfældig rækkefølge:

Dalgaards Have eller Park, Usserød Park, Have, Vænge Bakke, Bymidte, Midtpunkt eller Sø Park, Siemon Spies Parken, Hjalmen, Sofieparken, Richhardts Park, Tanne Park eller Tania Park, Kongevejsparken, Hørsholm Nærby, Kun For De Rige, Kongens Have, Poul Henningsen Park, Jørgen Kieler Parken, Vilhelm Holcks Park, Dinesen Park, Doktorbakken, Bolbroparken, Bojesen Bay, Struenseelund, Hjorteholm, Hirschholm, Kong Frederik VI, Blixenholm, Vitae-Holm, Åparken, Karens Minde, Ønskebrønden, Håbets Allé Jutlandiaparken.

Hørsholm Kommune har endnu ikke sagt noget om, hvornår de iværksætter en navnekonkurrence.

Publiceret: 05. April 2017 16:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt