Følger man hashtagget #HørsholmKV17, vil man finde de lokale artikler, læserbreve, opslag og indlæg, som relaterer sig til kommunalvalget her i kommunen.
Følger man hashtagget #HørsholmKV17, vil man finde de lokale artikler, læserbreve, opslag og indlæg, som relaterer sig til kommunalvalget her i kommunen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Valgkampen på Facebook under én overskrift

Hashtagget #HørsholmKV17 samler den lokale kommunale valgkamp på Facebook

Tirsdag den 21. november skal vælgerne i kommunerne i hele landet til stemmeurnerne. Denne gang skal der vælges repræsentanter til kommunalbestyrelserne og i sidste ende også, hvem der skal være borgmester i hver kommune.

I Hørsholm Kommune skal der vælges 19 medlemmer til kommunalbestyrelsen, og partierne er så småt ved at varme op til kampen.

Det er Ugebladet også. For at vi, vores læsere og brugere af hjemmeside og facebook kan navigere så nemt og smertefrit rundt i valgkampen som muligt, samler vi valget under én overskrift - dét, der på internetsprog hedder 'hashtag': '#'.

Fra nu af vil vore læsere, brugere og venner således kunne læse valgkamp-relaterede artikler, debatindlæg og opslag under hashtagget #HørsholmKV17.

#HørsholmKV17 vil stå som et aktivt link på alle opslag, der omhandler valget, og fungerer som et kronologisk 'bibliotek' over alt, hvad der har med valget at gøre på Ugebladets Facebook-side.

Og skriver du #HørsholmKV17 på dine offentlige Facebook-opslag, kommer de også med i puljen.

#HørsholmKV17 gør valget nemt og overskueligt - under én overskrift.

Rigtig god valgkamp.

Publiceret: 12. Januar 2017 10:30
Leveret af Hvidovre Avis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere