Torsdag aften gik den vilde biljagt igennem Fredensborg Kommune.
Torsdag aften gik den vilde biljagt igennem Fredensborg Kommune.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vild biljagt efter skyderi

Torsdag aften jagtede politiet gerningsmænd fra Kokkedal over Karlebo og mod Fredensborg efter skyderi i Helsingør

Af Peter Mailand

Torsdag aften gik den vilde biljagt igennem Fredensborg Kommune og Karlebo. Det skete efter et skyderi på en tankstation i Helsingør, hvor en 22-årig mand blev ramt af skud i foden.

De formodede gerningsmænd flygtede fra stedet i bil, og en hundepatrulje fra Nordsjællands Politi, som var i nærheden, da skuddene faldt forsøgte at standse bilen ved at påkøre den med patruljevognen. Det lykkedes ikke og gerningsmændene fortsatte flugten ad Helsingørmotorvejen, hvor de drejede fra ved frakørslen til Kokkedal. Her kørte de mod Fredensborg og gennem Karlebo by, hvorefter bilen forsvandt i ukendt retning.

Bilen blev senere på aftenen fundet udbrændt på Københavns Vestegn, og skal nu undersøges nærmere af politiets teknikere.

Den 22-årige forsøgte umiddelbart efter at få hjælp ved en hus i nærheden, men valgte at forlade stedet, inden den tilkaldte ambulance nåede frem.

Han blev dog senere fundet på skadestuen, hvor en bekendt havde kørt ham til behandling.

Den 22-årige er kendt af Nordsjællands Politi, og det kan ikke udelukkes, at episoden har forbindelse til den nuværende situation i bandemiljøet.

“Sagen bliver efterforsket som et drabsforsøg, og vil gerne høre fra vidner eller andre, som har oplysninger i sagen,” siger Henriette Døssing, pressekonsulent i Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Af hensyn til den videre efterforskning har Nordsjællands Politi på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen, men har du set noget, kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114.

Publiceret: 04. August 2017 11:45
Leveret af Uge-Nyt
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt