Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ville beskytte piger: Overfaldet i kystbanetog

41-årig ville forhindre chikane mod piger og fik selv tæsk

En 41-årig mand fra Rungsted blev tidligt søndag morgen brutalt slået med fem-seks knytnæveslag, da han forsøgte at stoppe tre mænds chikanerier af nogle piger i et kystbanetog fra København mod Helsingør.

Det oplyser politikommissær Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi.

Han fortæller, at toget var kørt fra Hovedbanegården kl. 03.20, og det voldelige overfald skete omkring kl. 03.50 kort før Rungsted Kyst station, hvor den 41-årige stod af.

“Han opdager, at gerningsmanden og to andre personer chikanerer et par piger, og han beder dem om at stoppe. Det får gerningsmanden til først at skubbe den 41-årige, så han falder mod gulvet, hvorefter han får tildelt fem-seks knytnæveslag i ansigtet,” oplyser Henrik Sejer.

Til politiet har den 41-årige beskrevet overfaldsmanden som dansk, 30-35 år, 175-180 cm høj og almindelig af bygning med kort brunligt hår og korte skægstubbe om munden. Han var iført mørkt tøj.

Ifølge politikommissæren er der rekvireret videoovervågning fra toget, og det kan sætte politiet på sporet af gerningsmanden. De hører dog også gerne fra eventuelle vidner. Kontakt på tlf. 1-1-4.

Publiceret: 11. December 2017 12:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet