Søren Strand, Hillerød:
Den nye Trommen er flot. Der er god lyd og billedkvalitet. Og jeg sad også godt. Det var en fin oplevelse.
Søren Strand, Hillerød: Den nye Trommen er flot. Der er god lyd og billedkvalitet. Og jeg sad også godt. Det var en fin oplevelse.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

VOXPOP: Hvad synes du om Trommen som biograf?

Marianne Seistrup, Hørsholm:
Det var en god oplevelse. Også bare at være her på den første åbningsdag. Salen er meget fin, og jeg synes, at det er en flot måde, at de har bygget trappen op til balkonen. Der var dog én, der sagde, at han synes, at der var for lidt benplads, men det er godt, at vi har fået en biograf i Hørsholm.
Marianne Seistrup, Hørsholm: Det var en god oplevelse. Også bare at være her på den første åbningsdag. Salen er meget fin, og jeg synes, at det er en flot måde, at de har bygget trappen op til balkonen. Der var dog én, der sagde, at han synes, at der var for lidt benplads, men det er godt, at vi har fået en biograf i Hørsholm.
Anders Knudsen og Thomas Petersen, København:
Det var en god film (Dan Dream) og skidesjov. Som biograf er den ikke optimal. Den er mere høj end dyb. Vi sad på balkonen og skulle kigge ned, men da filmen var i gang tænkte vi ikke over det. Vi sad faktisk skidegodt, og der var god lyd. Det levede op til standarden.
Anders Knudsen og Thomas Petersen, København: Det var en god film (Dan Dream) og skidesjov. Som biograf er den ikke optimal. Den er mere høj end dyb. Vi sad på balkonen og skulle kigge ned, men da filmen var i gang tænkte vi ikke over det. Vi sad faktisk skidegodt, og der var god lyd. Det levede op til standarden.
Kjeld Flemming, Hørsholm:
Jeg synes, det er blevet flot. Nu håber jeg bare, at folk også vil komme her og gå i biografen. Det er meget positiv, at vi nu har fået sådan et sted. Det er et stort plus og noget jeg mener, er et løft for byen.
Kjeld Flemming, Hørsholm: Jeg synes, det er blevet flot. Nu håber jeg bare, at folk også vil komme her og gå i biografen. Det er meget positiv, at vi nu har fået sådan et sted. Det er et stort plus og noget jeg mener, er et løft for byen.

Hvad mener du...? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side...!

Publiceret: 04. April 2017 15:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt