Disse fire borgere fortæller, hvad de mener om at ændre Kokkedal Stations navn til Hørsholm station?
Disse fire borgere fortæller, hvad de mener om at ændre Kokkedal Stations navn til Hørsholm station?
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

VOXPOP: Skal Kokkedal Stations navn ændres til Hørsholm station?

Ugebladet har spurgt tilfældige borgere: Hvad mener du om at ændre Kokkedal Stations navn til Hørsholm station?

Safa Al-Bazy, Kokkedal:
“Jeg synes ikke, det er en god idé. Jeg kan ikke se meningen i det. I alle år har Kokkedal Station ligget i Hørsholm Kommune og har heddet Kokkedal Station. Jeg synes ikke navnet er et problem. Derfor er der efter min opfattelse slet ingen grund til at ændre på navnet”.
Safa Al-Bazy, Kokkedal: “Jeg synes ikke, det er en god idé. Jeg kan ikke se meningen i det. I alle år har Kokkedal Station ligget i Hørsholm Kommune og har heddet Kokkedal Station. Jeg synes ikke navnet er et problem. Derfor er der efter min opfattelse slet ingen grund til at ændre på navnet”.
@Voxpop Navn:Emil Bay Pedersen, Nivå:
“Det er en forholdsvis latterlig diskussion. Navnet ændrer ikke noget, hvis argumentet er, at Kokkedal Station har et dårligt ry. Jeg oplever sjælden ballade her. Jeg har forståelse om argumentet om markedsføring af Hørsholm, men det har der ikke været fokus på i diskussionen”.
@Voxpop Navn:Emil Bay Pedersen, Nivå: “Det er en forholdsvis latterlig diskussion. Navnet ændrer ikke noget, hvis argumentet er, at Kokkedal Station har et dårligt ry. Jeg oplever sjælden ballade her. Jeg har forståelse om argumentet om markedsføring af Hørsholm, men det har der ikke været fokus på i diskussionen”.
@Voxpop Navn:Conny Bynjolf, Kokkedal:
“Det er en skør tankegang. Det har heddet Kokkedal Station siden hvad ved jeg. Der kan være utrygt om aftenen, de kører race og råber ad én. Selv om man kalder den Hørsholm Station, vil de samme borgere jo være her. Jeg forstår tanken om markedsføring, men tror ikke det gør en forskel”.
@Voxpop Navn:Conny Bynjolf, Kokkedal: “Det er en skør tankegang. Det har heddet Kokkedal Station siden hvad ved jeg. Der kan være utrygt om aftenen, de kører race og råber ad én. Selv om man kalder den Hørsholm Station, vil de samme borgere jo være her. Jeg forstår tanken om markedsføring, men tror ikke det gør en forskel”.
@Voxpop Navn:Karoline Baag, Kokkedal:
“Jeg synes, det er en latterlig diskussion. Jeg kan ikke forstå den. Jeg har boet i Kokkedal hele mit liv og har aldrig følt mig utryg, heller ikke her på stationen. Det er det, der har været fokus på. Jeg tror så også, at mange mener, at Hørsholm er finere end for eksempel Kokkedal”.
@Voxpop Navn:Karoline Baag, Kokkedal: “Jeg synes, det er en latterlig diskussion. Jeg kan ikke forstå den. Jeg har boet i Kokkedal hele mit liv og har aldrig følt mig utryg, heller ikke her på stationen. Det er det, der har været fokus på. Jeg tror så også, at mange mener, at Hørsholm er finere end for eksempel Kokkedal”.
Publiceret: 25. April 2017 10:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt