Lokale sager fra Nordsjællands Politis døgnrapport.

Lokale sager fra Nordsjællands Politis døgnrapport.

Se ugens politirapport:

Mange indbrud i efterårsferien

Ugebladet bringer her den seneste uges rapporteringer fra Nordsjællands Politi om indbrud, tyverier, færdselsuheld og andre hændelser

HØRSHOLM Hos Labtech Data i Hovedgaden forsøgte 5-6 maskerede mænd mandag 15. oktober kl. 1.40 at bryde ind i forretningen ved at smadre hoveddøren, men den særligt sikrede dør - til 50.000 kroner - holdt stand og efter et kvarter opgav gerningsmændene, viser videoovervågningen fra Labtech Data.

Labtech Data i Hovedgaden havde besøg af flere maskerede mænd, der forgæves forsøgte at bryde deres ekstra sikrede hoveddør op. Foto: Privat

Labtech Data i Hovedgaden havde besøg af flere maskerede mænd, der forgæves forsøgte at bryde deres ekstra sikrede hoveddør op. Foto: Privat

KOKKEDAL På Fredtoftevej har der været indbrud mandag 15. oktober kl. 18.06. Et opbrudt vindue og et ur stjålet.

Signalement af gerningsmanden: Mand, 175-185 cm høj, spinkel af bygning, hvid i huden, skægstubbe. Iført 'fluffy' trøje og mørke bukser.

KOKKEDAL Tirsdag aften 16. oktober kl. 19.27 opstod der brand i nogle ting som stod på en altan på Nordengen.

Branden blev hurtigt slukket. Ingen mennesker kom til skade, men de værelser, som vendte ud mod altanen er blevet sodskadede.

Det skal nu undersøges, om årsagen til branden kan findes.

RUNGSTED På Løvvænget var der fra mandag kl. 16 til tirsdag kl. 14.20 indbrud i villa. Et vindue til spisestuen blev brudt op.

HØRSHOLM På Grønnevang var der onsdag kl. 16 til 21.45 indbrud i villa. Køkkenvindue opbrudt, men ved anmeldelsen var ikke overblik over de stjålne genstande.

RUNGSTED Vejen mellem kærlighed og had kan ofte være meget kort. Og blev det søndag morgen kl. 05.05 i toget mellem Helsingør og København. Her fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at to personer var røget i totterne på hinanden i toget, og at der var blod med i spillet.

Toget standsede på Rungsted Kyst Station, hvor politiet nåede frem kl. 5.15 for at få styr på de to kamphaner, men de to på henholdsvis 22 og 21 år var blevet gode venner igen.

KOKKEDAL På Græsager var der fra fredag 19. oktober kl. 17 til søndag 21. oktober kl. 15.15 indbrud. Tre soveværelsesvinduer var knust. Der blev stjålet højttalere og muligvis andre ting.

KOKKEDAL I Enebærhaven blev der meldt om indbrud fra lørdag den 20. oktober kl. 17 til søndag kl. 02.21. Et soveværelsesvindue var opbrudt, men tilsyneladende intet stjålet.

HØRSHOLM I Mikkelborg Park var der indbrud lørdag aften 20. oktober. Et terrassevindue var opbrudt, og der var ved anmeldelsen kl. 23.15 ikke overblik over, hvad der var stjålet.

RUNGSTED KYST På Vallerødvænge blev der stjålet to vinterjakker, smykker og kontanter ved et indbrud, der er begået fra lørdag 13. oktober til lørdag 20. oktober ved at opbryde et stuevindue.

RUNGSTED KYST På Kildevej var der indbrud i tidsrummet tirsdag 16. oktober til lørdag 20. oktober kl. 21.50, hvor der var aflistet et vindue i soveværelse. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over, hvad der var stjålet.

HØRSHOLM På Slettevang har ukendt gerningsmand opbrudt soveværelsesvindue og stjålet udenlandsk valuta. Indbuddet er sket i løbet af efterårsferien fra søndag 14. oktober til søndag 21. oktober kl. 17.35.

RUNGSTED KYST På Bukkeballevej er der stjålet smykker ved indbrud begået fra tirsdag 16. oktober til 21. oktober kl. 19.45. En rude i havedøren til soveværelset var aflistet.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 23 October 2018 09:06