Nordsjællands Politi udsender hver dag en udpluk af deres døgnrapport. Den bringer vi uddrag af her fra den forgangne uge. Modelfoto

Nordsjællands Politi udsender hver dag en udpluk af deres døgnrapport. Den bringer vi uddrag af her fra den forgangne uge. Modelfoto

Se ugens politirapport:

Indbrud, tyveri og en fartkontrol

INDBRUD En designerlampe blev stjålet ved et indbrud i en villa på Nivåvænge i Nivå i perioden fra torsdag 3. januar kl. 15 til mandag 7. janaur kl. 12.49. En rude i en terrassedør blev knust.

INDBRUD Et hus på Mariehøj i Nivå var udsat for indbrud fra lørdag 6. januar kl. 16 til mandag 7. januar kl. 16.30. Et vindue blev opbrudt, og gerningsmanden stjal kontanter.

INDBRUD En computer blev stjålet ved et villaindbrud på Hjørnestenen i Nivå tirsdag 8. januar fra kl. 6.30 til 19.35. En terrassedør stod åben.

HÆRVÆRK En Fiat 500, som stod parkeret på Johannes Hages Allé i Nivå, blev tirsdag mellem kl. 18-19 udsat for hærværk med flere ridser på bageste, venstre side.

INDBRUD En soveværelsesdør blev opbrudt med koben i en villa på Nivåvænge i Nivå mellem torsdag 3. januar til 9. januar kl. 14.50. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over, hvad der va stjålet.

TYVERI Forskelligt el-værktøj blev stjåletfra en Mercedes Sprinter natten til torsdag 10. januar mellem midnat og kl. 08. Varebilen stod parkeret på Lars Nielsens Vej i Hørsholm, og tyven er kommet ind i bilen ved at bore hul i bilens højre fordør.

INDBRUD En ukendt gerningsmand begik torsdag 10. januar kl. 18.39 indbrud i en lejlighed på Byvejen i Nivå via et vindue til soveværelset. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over, hvad der var stjålet.

FARTKONTROL 18 bilister blev fredag 11. januar blitzet for at køre for stærkt og én af dem, så meget over de tilladte 40 km/t, at vedkommende kan se frem til et klip i kørekortet og en bøde på 3.000 kroner, da Nordsjællands Politi holdt fartkontrol på Bolbrovej i Rungsted Kyst med deres ATK-vogn tæt ved Stadionalle. I alt 442 biler kørte forbi i de fem timer kontrollen varede.

INDBRUD i en villa på Hjørnestenen i Nivå. Stuevindue opbrudt fra tirsdag 8. januar kl. 14 til fredag 11. januar. Der blev stjålet sølvtøj og smykker.

INDBRUD Fredag 11. januar kl. 10.15 til lørdag 12. januar kl. 7.15 er der begået villaindbrud på Kløvervang i Hørsholm. Vindue til stue knust. Intet overblik over stjålne genstande ved anmeldelsen.

INDBRUD En villa på Lærkevænget i Hørsholm havde ubudne gæster mellem lørdag 12. januar kl. 13 og søndag 13. januar kl. 13. Et vindue til børneværelse var knust, hvorefter der blev stjålet genstande ved håndsindrækning. En rude var ligeledes taget ud på badeværelset, og der blev stjålet smykker.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 14 January 2019 18:30