Lørdag morgen smadrede rambuktyve Norling Bos facade med en stjålen rød VW Golf og stjal dyner og sengetøj for op mod 100.000 kroner.

Lørdag morgen smadrede rambuktyve Norling Bos facade med en stjålen rød VW Golf og stjal dyner og sengetøj for op mod 100.000 kroner. Foto: Morten Timm

Rambuktyveri:

Gerningsmænd bakkede direkte ind i butik

Stjal kvalitetsdyner og sengetøj for op mod 100.000 kroner hos Norling Bo i KongevejsCentret og stak af i ældre rød VW Golf

Af
Morten Timm

To rambuktyve slog tidligt lørdag morgen til mod Norling Bo i KongevejsCentret, hvor de i en stjålen rød VW Golf 3 smadrede butikkens store facadevindue ved at bakke lige ind i ruden med bilens anhængertræk.

Kl. 04.41 modtog Nordsjællands Politi anmeldelsen.

Vinduet blev smadret i tusindvis af glasskår, der fløj langt ind i forretningen, hvorefter de to gerningsmænd på kort tid fyldte den stjålne bil med kostbare dyner fra Ringsted Dun og Quilt of Denmark samt plaider og sengetøj.

Målrettet tyve

Videoovervågningen viser, at de tydeligvis vidste, hvad de gik efter, oplyser indehaver Leif Hyldahl og fortæller, at de har stjålet varer for mellem 80.000 og 100.000 kroner.

Oveni kommer så ødelæggelse af facadevindue, inventar og varer, der er blevet ramt af glasskår. Det beløber sig ifølge indehaveren til over 100.000 kroner.

De stak af i den røde Golf ad Usserød Kongevej i sydlig retning mod bymidten.

Rambuktyveriet har betydet, at Norling Bo har måtte holde lukket siden lørdag og først er klar til åbne igen onsdag.

Rambuktyveriet har betydet, at Norling Bo har måtte holde lukket siden lørdag og først er klar til åbne igen onsdag. Foto: Morten Timm

Anden gang

Skaderne har betydet, at Norling Bo har haft lukket siden lørdag og først genåbner onsdag morgen.

For Leif Hyldahl er det frustrerende at opleve igen. Butikken var for 1½ år siden udsat for et lignende rambuktyveri, fortæller han til Ugebladet.

Når Norling Bo igen onsdag slår dørene op, har indehaveren besluttet at give 20 procent på alle ikke nedsatte varer i resten af ugen.

Publiceret 28 January 2019 17:16