Politiet efterlyser denne mand som 9. februar begik røveri i 7-eleven kiosken på Kokkedal Station. Foto: Nordsjællands Politi

Politiet efterlyste denne mand som 9. februar begik røveri i 7-eleven kiosken på Kokkedal Station. Offentligheden hjælp politiet på vej, så de mandag morgen kunne anholde en 25-årig mand fra Humlebæk. Foto: Nordsjællands Politi

Straksdom til farlig røver:

25-årig sendt i fængsel

En 25-årig mand fra Humlebæk blev anholdt og dømt i dag for røveriet mod 7-eleven på Kokkedal Station natten til 9. februar

Af
Morten Timm

Anholdt og dømt samme dag.

En 25-årig mand fra Humlebæk blev i morges kl. 8.38 anholdt af Nordsjællands Politi, sigtet for det væbnede røveri mod 7-eleven på Kokkedal Station, natten til lørdag 9. februar, for her i eftermiddag at få sin dom for forbrydelsen ved Retten i Helsingør.

Her blev den 25-årige mand idømt et år og to måneders fængsel for røveriet. I straffen indgår en tidligere dom, oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Takker borgere for vigtig hjælp

For en uge siden offentliggjorde politiet overvågningsbilleder af den maskerede røver, da han kommer ind på 7-eleven og truer. Ved anholdelsen i dag foretog politiet samtidig en ransagning af mandens bopæl, og der blev fundet flere effekter, som underbyggede mistanken mod den 25-årige, oplyser Nordsjællands Politi videre.

Opklaring af forbrydelsen er blandt andet sket med hjælp fra vidner og andre der har givet oplysninger, meddeler Nordsjællands Politi, der takker for de bidrag, de har fået.

"Vi har modtaget en håndfuld henvendelser og takker borgerne for deres hjælp," skriver Nordsjællands Politi.

Har du set denne mand. Nordsjællands Politi søger vidner eller andre, som har oplysninger, der kan hjælpe med opklaringen af et røveri mod 7-eleven på Kokkedal Station.

Har du set denne mand, spurgte Nordsjællands Politi for lidt over en uge siden efter røveriet mod 7-eleven på Kokkedal Station. Og det gav pote.

Publiceret 11 March 2019 18:30