Se ugens politirapport:

Indbrud og småbrande

Udpluk fra den sidste uges døgnrapport for Hørsholm og omegn

INDBRUD Mandag 11. marts kl. 19.41 blev der begået indbrud i et hus i Folehaveparken. Et vindue til et værelse blev opbrudt. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over, hvad der var stjålet.

BILLYGTE-TYV Natten til mandag 11. marts kl. 3.15 blev et sæt forlygter stjålet fra en Porsche Panamera, som holdt parkeret på Strandvejen i Kokkedal.

BRAND Tirsdag 12. marts kl. 00.16 rykkede Nordsjællands Brandvæsen ud til en adresse på Johannes Hages Allé i Nivå, hvor der var gået ild i en mikroovn efter ejeren havde sat en kage - pakket ind i sølvpapir - ind i den. Det er aldrig en god løsning, oplyser Nordsjællands Brandvæsen.

BRAND Nordsjællands Brandvæsen rykkede søndag 17. marts kl. 18.32 ud for at slukke brande i to skraldespande ved Kokkedal Station i Hørsholm. I forbindelse med brandene blev to drenge i mørkt tøj set løbe fra stedet.

INDBRUD Ved et indbrud i en restaurant på Vedbæk Stationsvej i Vedbæk mellem lørdag 16. marts kl 16 og søndag 17. marts kl. 11 er der stjålet et kontantbeløb. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude.

INDBRUD i en lejlighed på Selmersvej i Hørsholm fredag 15. marts fra kl. 12.45 og 22.15. Et vindue på altanen var aflistet. Der blev stjålet smykker og tasker.

INDBRUD Spillekonsol og smykker blev stjålet ved et villaindbrud på Jens Bornøs Vej i Hørsholm, begået mellem fredag 15. marts kl. 18 til lørdag 16. marts kl. 10. Tyven var kommet ind via et vindue til soveværelset.

INDBRUD i en villa i Folehaveparken mellem torsdag 14. marts kl. 8 til lørdag 17. marts kl. 23.30. En terrassedør var opbrudt. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over de stjålne effekter.

RØG I KØKKENET Fredag 14. marts kl. 17.50 rykkede brandkøretøjer til Bakkehave 36 i Hørsholm, hvor der blev meldt om brand i lejlighed. Det viste sig imidlertid, at aftenmadlavningen i køkkenet havde forårsaget lige lovlig meget røg.

BRAND Søndag 17. marts kl. 18.33 måtte Nordsjællands Brandvæsen en tur til Kokkedal Stationsvej 6, hvor det brændte i et skraldestativ, der var placeret i et mindre skovområde. Ilden blev slukket med en håndslukker.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 18 March 2019 18:00