Polit og ambulancer er massivt til stede på Rungsted Strandvej, hvor der omkring kl. 18 blev meldt om skyderi, hvor flere ifølge politiets oplysninger er blevet ramt.

Polit og ambulancer er massivt til stede på Rungsted Strandvej, hvor der omkring kl. 18 blev meldt om skyderi, hvor flere ifølge politiets oplysninger er blevet ramt. Foto: Mathias Øgendal (Ritzau/Scanpix)

Omfattende skyderi i Rungsted:

Flere er ramt

Nordsjællands Politi massivt til stede efter skyderi på Rungsted Strandvej ved Sophienberg Slot - kan være banderelateret

Af
Fred Jacobsen

Nordsjællands Politi er massivt til stede på Rungsted Strandvej, skriver politiet selv på Twitter.

Grunden til det store politiopbud er et skyderi, hvor flere er blevet ramt, oplyser politiet.

Ifølge eb.dk fortæller et vidne, at der ud over en masse politi er tre-fire ambulancer på Strandvejen.

"Der render syv-otte gangstertyper rundt og var meget ophidsede," fortæller øjenvidnet til eb.dk.

Området omkring Sophienberg Slot er spærret af og Nordsjællands Politi opfordrer borgere i området til at følge politiets anvisninger.

Kan være banderelateret

Der har cirkuleret en helikopter i området, og der er en række anholdte personer, der er iklædt hvis heldragt for at sikre spor.

Flere er ramt ved skyderier ved Sophienberg Slot i Rungsted, oplyser Nordsjællands Politi, der fik anmeldelsen kl. 18.03.

Flere er ramt ved skyderier ved Sophienberg Slot i Rungsted, oplyser Nordsjællands Politi, der fik anmeldelsen kl. 18.03.

De sårede personer er kørt på sygehus med politieskorte. Der er for tiden ingen oplysninger om antal personer, der er ramt af skud, og i hvilken tilstand de er.

"Det er endnu for tidligt at sige noget om motiv. Vi efterforsker i flere retninger, det kan dog ikke udelukkes, at hændelsen er banderelateret, skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

Publiceret 06 April 2019 19:45