Nordsjællands Politi advarer nu igen om, at Armani-manden huserer i Hørsholm. Torsdag gik det ud over en 73-årig mand fra Birkerød, der købte seks jakkesæt af tvivlsom kvalitet.

Nordsjællands Politi advarer nu igen om, at Armani-manden huserer i Hørsholm. Torsdag gik det ud over en 73-årig mand fra Birkerød, der købte seks jakkesæt af tvivlsom kvalitet. Modelfoto

Politiet advarer:

Armanimanden på spil igen

73-årig mand narret til at købe seks falske Armani-jakkesæt

Af
Morten Timm

Der har i en periode været stille om den mystiske Armani-mand, men i går torsdag slog til han mod en 73-årig mand i Hørsholm.

Ved middagstid blev den ældre mand kontaktet på Breeltevej ved Breelteparken af en ca. 35-45 årig mand i en BMW på danske nummerplader. Han spurgte om vej til motorvejen.

Nordsjællands Politi oplyser, at Armani-manden under samtalen tilbød den 73-årige fra Birkerød, at han billigt kunne købe jakkesæt af mærket af Armani, og inden de gik hvert til sit, havde betalt for seks jakkesæt.

Hvad der ved første øjekast viste sig at være et godt køb, var dog ren fake. For den 73-årige opdagede efterfølgende, at jakkesættene langt fra levede op til den kvalitet, han havde regnet med.

Til politiet har han beskrevet Armani-manden som 35-45-årig, sydeuropæsisk af udseende med sort kort hår. Han var engelsktalende med italiensk accent og iført mørkeblå trøje med knapper.

Publiceret 24 May 2019 11:46