Sådan ser det visitkort ud, som Armani-manden afleverede til den 73-årige mand fra Birkerød, som han torsdag snød ved at sælge seks falske Armani-jakkesæt for 3.000 kroner.

Sådan ser det visitkort ud, som Armani-manden afleverede til den 73-årige mand fra Birkerød, som han torsdag snød ved at sælge seks falske Armani-jakkesæt for 3.000 kroner.

Svindelnummer:

Sådan blev jeg snydt af Armani-manden

73-årig mand fra Birkerød betalte 3.000 kroner seks falske Armani-jakkesæt

Af
Morten Timm

En 73-årig mand fra Birkerød ærgrer sig i dag gul og grøn over, at han torsdag lod sig snyde af en veltalende og nydeligt udseende herre i en BMW på danske nummerplader.

Før han fik set sig om, så var den 73-årige blev 3.000 kroner fattigere for seks kopi jakkesæt. Den 73-årige ønsker ikke at stå frem med navn, men han vil fortælle om, hvordan svindelnummer fandt sted. Om ikke andet for at advare andre.

Tilbød jakke fra modeshow

Det var ved parkeringspladsen på Brelteparken, at den engelsktalende herre i BMW, mødte den 73-årige og spurgte om vej til motorvejen til lufthavnen.

"Det forklarede jeg ham, og så sagde han, at havde været til modeshow, da han repræsenterede firmaet Armani. Han spurgte om jeg ikke ville have en af jakkerne fra kollektionen, da han jo ellers skulle betale ekstra fragt af den," fortæller den 73-årige borger, der synes, at jakken så meget pæn ud, men han prøvede den dog ikke.

"Så sagde han, at jeg kunne få alle tre og tre i størrelse large, hvis jeg ville betale ham 3000 kroner. Jeg udbad mig hans visitkort for at sikre mig, at det ikke var hælervarer. Alt var pakket i poser med Emporio som varemærke (Armani hedder Emporio Armani .red,).

Virkede ok - kørte til banken

Manden viste også sit visitkort til den 73-årige.

"Det virkede ved første øjekast OK, så vi kørte ned til banken, hvor jeg hævede 3.000 krorner, og han satte mig så af igen på Breelteparken," oplyser han videre.

Først bagefter gik realiteterne op for den 73-årige:

"Jeg var blevet snydt... det var kopivarer, og der er ingen i familien, der vil gå med dem," meddeler han Ugebladet.

Publiceret 24 May 2019 12:16