To familier har haft besøg af en tyv om natten.

To familier har haft besøg af en tyv om natten. Modelfoto

Opdagede nattyv og sendte ham på flugt

To familier i Kokkedal havde natten til lørdag ubudne gæster

Af
Morten Timm

En spinkel mandsperson eftersøges af Nordsjællands Politi efter en familie på Rugvænget i Kokkedal natten til lørdag 8. juni kl. 4 pludselig fik besøg af en fremmed mand, der ringede på døren.

Kort tid efter blev villaens automatiske udendørslys tændt, og her opdagede familien opdagede, at personen nu havde fat i håndtaget til deres garage.

De råbte ham an, hvorefter han løb fra stedet. Til Nordsjællands Politi har de beskrevet ham som 170-180 cm, spinkel af bygning og hvid i huden. Han var iført lyse bukser og mørk hættetrøje.

Indbrudsforsøg

Hvorvidt det er samme person, der var på spil på Græsager i stort set samme tidsrum, vides ikke, men her oplevede en familie på Græsager i Kokkedal, at begge deres døre til huset blev forsøgt opbrudt. Det skete ligeledes om kirng kl. 4 om morgenen 8. juni.

Kort efter ringede det på døren til en villa på Rugvænget, der ligger lige ved siden af. Det skete mellem kl. 04 og 04.10, hvor anmelderen oplyste, at en mand havde ringet på døren.

Kort efter blev det automatiske udendørslys tændt, hvorefter den gerningsmanden tog fat i et håndtag til garagen. Anmelderen råbte manden an, hvorefter tyven løb fra stedet.

Nordsjællands Politi efterlyser manden der beskrives som: 170-180 cm, spinkel af bygning, hvid i huden. Iført lyse bukser og mørk hættetrøje.

Publiceret 11 June 2019 16:00