Uddrag fra døgnrapporten hos Nordsjællands Politi fra den forgangne uge i Hørsholm og omegn.

Uddrag fra døgnrapporten hos Nordsjællands Politi fra den forgangne uge i Hørsholm og omegn.

Se ugens politirapport:

Brand, indbrud om natten og tyveri fra biler

UHELD Søndag 16. juni kl. 13.38 kørte to biler sammen på Fredensborg Kongevej ved Fredtoftevej. En bilist ville svinge til venstre ad Fredtoftevej, da den bagvedkørende - en ældre kvinde - overså det og kørte op bagi i den holdende bil. Kvinden blev i ambulance bragt til sygehuset med nakkesmerter.

BRAND Natten til mandag 17. juni kl. 01.32 rykkede Nordsjællands Brandvæsen ud til ild i et skraldeskur ved Egeparken og Holmegårdsvej i Kokkedal. Brandvæsenet fik slukket ilden, men skuret brændte ned, og varmen fra ilden forårsagede skade på en bil, der var parkeret ved siden af skuret. Der er ikke umiddelbart noget, som tyder på, at branden skulle være påsat.

TYVERI FRA BILER I Rungsted Kyst, blev der mellem tirsdag 11. juni kl. 22.15 og onsdag kl. 07.50 stjålet en midterkonsol med navigationsanlæg samt et rat fra Volkswagen Arteon, som holdt parkeret på Sophienbergvej, ligesom der fra en Mercedes, der holdt på Sophienberg Vænge, mellem tirsdag kl. 19 og onsdag kl. 8 er stjålet et rat. I begge tilfælde skaffede tyven sig adgang til bilerne ved at knuse en siderude.

BILRUDER STJÅLET En Volkswagen Golf, som holdt parkeret på Folehavevej i Hørsholm, blev 2. pinsedag mellem kl. 13.20 og 13.21 ribbet for samtlige sideruder samt foruden. I forbindelse med tyveriet så vidne en mand stå og 'rode' ved bilen. Han beskrives som østeuropæisk af udseende, 45-50 år, 185-190 cm høj og kraftig af bygning med et pæreformet hoved. Han var næsten skaldet, dog med kort, mørkt hår i siderne, skægstubbe og iført mørkt tøj.

TYVERI FRA BIL En taske med en bærbar pc samt en pung blev 2. pinsedag mellem kl. 13.15 og 14.30 stjålet fra en Nissan Qashqai, som holdt parkeret på Kirkegårdsvej i Hørsholm. Tyven havde knust en siderude.

KNALLERTBRAND Søndag 10. juni 18.36 blev brandvæsenet tilkaldt til en brændende knallert på Slåenhøj i Nivå. Knallertbranden var dog slukket ved brandvæsenets ankomst.

TYV OM NATTEN En familie på Rugvænget i Kokkedal fik natten til lørdag 8. juni kl. 4 besøg af en fremmede mand, der først ringede på døren. Kort efter blev det automatiske udendørslys tændt, og familien opdagede, at mandspersonen nu havde fat i håndtaget til deres garage. De råbte den fremmede mand an, hvorefter han løb fra stedet. Han beskrives som 170-180 cm, spinkel af bygning og hvid i huden. Han var iført lyse bukser og mørk hættetrøje.

NATLIG INDBRUDSFORSØG To døre - én på hver side af et hus på Græsager i Kokkedal - blev forsøgt opbrudt tidligt lørdag morgen kl. 4 den 8. juni af ukendt gerningsmand.

INDBRUD Et vindue blev opbrudt i villa på Stampelunden i Hørsholm mellem lørdag 8. juni kl. 17 og søndag 9. juni kl. 2.30. Smykker stjålet.

VALGPLAKAT-BRAND Lørdag 8. juni kl. 23.06 var der tændt ild i en valgplakat på hjørnet af Lågegyde/Ullerødgårdsvej i Kokkedal. Ilden var slukket ved brandvæsenets ankomst. Samme hændelse var sket et døgn tidligere.

VALGPLAKAT-BRAND Fredag 7. juni kl. 00.59 rykkede Nordsjællands Brandvæsen ud til Lågegyde/Ullerødsgårdsvej i Kokkedal, hvor der var anmeldt om ild i noget græs. Det viste sig, at det var en valgplakat, der var blevet antændt.

INDBRUD Torsdag 6. juni fra kl. 8-17 blev der begået indbrud i en villa på Sandbjergvej i Hørsholm. Vindue opbrudt. Stjålet elektronik og smykker.

NATGÆSTER PÅ BÅD En 61-årig mand anmeldte mandag, at han kl. 2.00 natten til søndag 2. juni blev vækket ved, at to ukendte og udbudne mænd gik ombord på hans båd, der lå fortøjret i Rungsted Havn. Den 61-årig råbte til de to, at de skulle forlade båden, hvorefter de forsvandt. De to mænd beskrives som A: Udenlandsk af udseende, 40-42 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden og kort, sort hår og sort fuldskæg. Han var iført grøn/brun jakke, mørke bukser og sorte støvler. B: Udenlandsk af udseende, 35-40 år, 185-190 cm høj og spinkel af bygning, brun i huden med sort hår.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 17 June 2019 17:00