Nordsjællands Politi udsender hver dag uddrag fra døgnrapporten.

Nordsjællands Politi udsender hver dag uddrag fra døgnrapporten. Modelfoto

Se ugens politirapport:

Knivstikkeri og tricktyveri

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport i Hørsholm og omegn i den forgangne uge

INDBRUD Torsdag 20. juni mellem kl. 14 og 16 var der forsøg på indbrud i en bolig på Sophielund i Hørsholm. Gerningsmanden forsøgte at opbryde en terrassedør, men var ikke inde.

INDBRUD Onsdag 19. juni kl. 05.30 blev der begået indbrud i en villa på Natergalevej i Hørsholm. Der var intet overblik over kosterne ved anmeldelsen.

KNIVOVERFALD Tirsdag 18. juni kl. 21.13 rykkede politiet ud til et knivstikkeri mellem tre mænd på en parkeringsplads ved Mellemengen i Kokkedal. Her var en 16-årig dreng og en 46-årig mand gået til angreb på en 31-årig mand med en kniv. Den 31-årige forsvarede sig også med en kniv, og både han og den 46-årige fik knivstik i henholdsvis ansigt og torsoen. Den 16-årige blev ramt af en kniv i hånden, men ingen af mændene var i livsfare. Den 16- og 46-årige blev anholdt og fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre. Sigtet for grov vold. Den 16-årige blev varetægtsfængslet i 14 dage, den anden løsladt. Nordsjællands Politi har ikke oplyst, hvad der førte til knivstikkeriet, men ifølge vagtchef Dyre Sønnicksen er der intet, der tyder på, at det har med bander at gøre.

Nordsjællands Politi var massivt til stede efter knivstikkeriet i Hørsholm. Foto: Localeyes.dk

Nordsjællands Politi var massivt til stede efter knivstikkeriet i Hørsholm. Foto: Localeyes.dk

UDEN KØREKORT En 70-årig mand fra Hørsholm blev tirsdag 18. juni kl. 11.35 standset, da han kom kørende ad Rungstedvej. Det viste sig, at manden ikke havde kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

TRICKTYVERI En 85-årig kvinde fik tirsdag 18. juni kl. 13.30 stjålet sin taske, da hun havde været ude at handle. Kvinden var kommet hen til sin bil i p-huset ved Hørsholm Midtpunkt, da en mand kontaktede hende og sagde ”oil, oil”, mens hans pegede ind under hendes bil. Kvinden steg ud af bilen for at se nærmere på, hvad det var, men kunne ikke se noget olie, og da hun satte sig ind i bilen igen, opdagede hun, at hendes pung fra blevet stjålet fra hendes taske.

BUTIKSTYVERI En 14-årig dreng fra Kokkedal spiste mandag 17. juni kl. 17.10 to proteinbarer i Føtex og forlod herefter butikken uden at betale for dem. Han blev standset af en butiksdetektiv og tilbageholdt indtil politiet kom til stedet. Drengens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

TRICKTYVERI Lørdag 15. juni ved 15-tiden ringede det på døren hos en villaejer på Lupinvej i Hørsholm. Da beboeren åbnede døren maste en fremmed kvinde sig ind ad døren og distraherede forurettede med snak. Imens listede en anden person ind ad døren og fik ind i stuen og spisestuen, hvorfra vedkommende stjal sølvtøj. Nordsjællands Politi efterlyser kvinden der beskrives som romansk af udseende, 165-175 cm høj og med brune øjne. Hun var iført briller med sort stel, lys cottoncoat og hovedbeklædning med skygge og stof, som gik ned foran halsen. Talte dansk med accent.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 24 June 2019 18:00