To mænd løb torsdag formiddag fra et sted i Hørsholm, hvor der lige var begået et indbrud. Nu vil politiet gerne have fat i de to mænd.

To mænd løb torsdag formiddag fra et sted i Hørsholm, hvor der lige var begået et indbrud. Nu vil politiet gerne have fat i de to mænd. Modelfoto: Adobe Stock

Efter indbrud i Hørsholm:

Var det tyvene der løb?

To mænd løb fra lejlighed i Hørsholm, hvor der var begået indbrud

To mænd, der løb og et indbrud.

Ingredienserne i en beretning, Nordsjællands Politi har modtaget, og det er nærliggende at tro, at det netop var de to mænd, der skyndte sig væk, der er gerningsmændene.

Historien er ifølge Nordsjællands Politis døgnrapport, at to mænd torsdag kl. 10.42 bliver set set løbe fra en lejlighed på Bakkehave, som der netop havde været indbrud i.

Den ene beskrives som 20-25 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning med mørkt, sort, kort hår, iført hvid trøje og mørke shorts. Han havde en bæltetaske over venstre skulder.

Den anden: 20-25 år, 170-175, slank af bygning, mørk hudfarve, sort, kort hår, iført sort trøje med lange ærmer og shorts.

De to er formentlig de samme som havde brudt en hoveddør op til lejligheden på Bakkehave. Historien melder ikke noget om, om tyvene fik noget med sig fra forsøget.

Oplysninger om de to løbere til Nordsjællands Politi på tlf. 114.

Publiceret 19 July 2019 10:45