I efterforskning af skuddrabet på Rungsted Strandvej i april har Nordsjællands Politi fået klarlagt, at to specifikke vidner - et ungt kærestepar - formentlig har overværet episoden på nært hold.

I efterforskning af skuddrabet på Rungsted Strandvej i april har Nordsjællands Politi fået klarlagt, at to specifikke vidner - et ungt kærestepar - formentlig har overværet episoden på nært hold. Arkivfoto

Skuddrabet i Rungsted:

Politiet efterlyser nu kærestepar

Nordsjællands Politi efterlyser to specifikke vidner til skuddrab i Rungsted lørdag 6. april

Efterforskningen af det brutale skuddrab af en 20-årig mand på Rungsted Strandvej i april kører stadig i et højt gear, og nu går Nordsjællands Politi ud med en efterlysning af et ungt kærestepar, der på nært hold var vidner til skyderiet.

Det er politiets vurdering, at det unge par kan have observeret noget relevant for sagen, men de har endnu ikke henvendt sig til politiet og fortalt deres version af, hvad de så.

"Vi vil meget gerne i kontakt med de to, som skulle være et ungt kærestepar, der stod tæt på hændelsen, og som muligvis skulle have skreget under optrinnet," fortæller vicepolitiinspektør Lau Lauritzen fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Flere brikker til puslespil

Han er godt klar over, at det er et sparsomt signalement, men hvis parret falder over denne efterlysning, er han sikker på, at de kan genkende sig selv i den.

"Der var adskillige vidner på stedet, og de to har måske troet, at det ikke var nødvendigt for dem også at afgive forklaring til os, men vi vil også gerne høre fra parret, da deres vidneudsagn kan være med til at give os et bedre overblik, så vi kan få lagt brikkerne i puslespillet korrekt," siger vicepolitiinspektøren.

Det var lørdag 6. april kl. 18.03, at en 20-årig mand fra Nivå blev skuddræbt på Rungsted Strandvej mellem Sophienberg Slot og Bukkeballevej, ligesom en anden mand blev ramt af skud.

To mænd har siddet varetægtsfængslet i sagen siden april, og Nordsjællands Politi anser sagen for at være et internt opgør imellem to grupper fra henholdsvis Nivå og Kokkedal.

Parret og andre vidner, som endnu ikke har henvendt sig til politiet, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114 eller via mail på nsj@politi.dk

Publiceret 07 August 2019 14:30