Her ugens uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport i Hørsholm og omegn.

Her ugens uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport i Hørsholm og omegn. Modelfoto

Se ugens politirapport:

Røveri og indbrud

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport fra den forgangne uge

REDNINGSAKTION AFBLÆST Politi, brandvæsen og ambulance rykkede lørdag 10. august kl. 21.23 ud til Rungsted Strandvej ved parkeringspladsen tæt ved Sophienberg Slot. Her observerede en borger noget, der lignede en person i havsnød og slog alarm via 112. Det viste sig heldigvis ikke at være et menneske, men en stor sten omkring 100 meter ude, som på grund af lavvande, var kommet til syne. Mens vandet skvulpede hen over stenen kunne det på afstand se ud som om, der lå en person i vandoverfladen.

BRAND Fredag 9. august kl. 14.09 rykkede Nordsjællands Brandvæsen ud til brand hos Norfors, hvor der var opstået ild i noget affald i en silo.

RØVERI Nordsjællands Politi har gode spor af de to mænd, den ene knivbevæbnet, der torsdag 8. august kl. 17.51 røvede varer fra Rema 1000 på Usserød Kongevej i Hørsholm. En medarbejder opdagede, at to mænd var i færd med at stjæle diverse varer og konfronterede dem, hvor den ene pludselig trak en kniv. Herefter lykkedes det dem at flygte fra forretningen med varerne. På baggrund af vidneudsagn og videoovervågning har politiet gode spor at gå efter, men ønsker af efterforskningsmæssige årsager ikke at gå nærmere i detaljer.

INDBRUD Udenlandsk valuta, smykker og ure blev stjålet ved et indbrud på Bukkeballevej i Rungsted, begået mellem onsdag 7. august kl. 15 og fredag 9. august kl. 14.30. Tyven brød et vindue op med koben.

SPRITKØRSEL Onsdag 7. august var en spritbilist involveret i et mindre sammenstød med en 30-årig mandlig bilist fra Kokkedal. Det skete kl. 19.32 ved Kokkedal Station, hvor den 30-årige umiddelbart efter kontaktede Nordsjællands Politi, da han mistænkte modparten for at være 'påvirket af alkohol eller lignende'.

INDBRUD Et vindue blev opbrudt i en villa på Folehavevej i Hørsholm mandag 5. august kl. 10.14. Ved anmeldelsen var tyvekosterne ikke opgjort.

INDBRUD Natten mellem søndag 4. august kl. 23 og mandag 5. august kl. 6 var der forsøg på indbrud i en villa i Fagerparken i Vedbæk. Et vindue blev opbrudt, men gerningsmanden var ikke inde.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 12 August 2019 12:24