Nordsjællands Politi eftersøger fire personer i en VW Golf, der natten til fredag frarøvede en 50-årig bilist hans bil ved rundkørslen Isterødvej og Grønnegade.

Nordsjællands Politi eftersøger fire personer i en VW Golf, der natten til fredag frarøvede en 50-årig bilist hans bil ved rundkørslen Isterødvej og Grønnegade. Modelfoto

Mareridtstur for bilist:

Påkørt og frarøvet sin bil

Fire mænd i en Golf fulgte i nat efter 50-årig bilist og truede ham til at aflevere sin VW Passat

Af
Morten Timm

Det var noget af en chokerende og mareridtsagtig køretur en 50-årig mandlig bilist fra Nivå natten til fredag var ude på.

Manden blev nemlig kl. 02.24 natten til fredag frarøvet sin VW Passat af maskerede mænd ved rundkørslen Isterødvej og Grønnegade i Hørsholm, oplyser Nordsjællands Politi, der nu eftersøger fire gerningsmænd, der kørte i en VW Golf.

Ifølge politiet kom den 50-årige kørende ad Helsingørmotorvejen, hvor Golf'en med de fire personer fulgte efter ham.

Truet af to mænd

Ved rundkørslen på Isterødvej ved Grønnegade påkørte de pludselig den 50-åriges Passat. Han standsede straks op, men to unge mænd, begge iført elefanthuer, steg samtidig ud af deres bil og truede den 50-årige, hvorefter de tog hans bil og kørte fra stedet.

De to røvere beskrives begge som mænd, 20-25 år, 180-190 cm og almindelig af bygning. Den ene talte dansk med accent. Udover elefanthuen var han iført mørk trøje og mørke bukser.

Den anden bar en mørkeblå trøje og mørkeblå bukser.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med eventuelle vidner eller personer, der mener at vide, hvem gerningsmændene er. Henvendelse kan ske på telefon 1-1-4.

Publiceret 16 August 2019 12:00