Uddrag fra sidste uge døgnrapport hos politi og brandvæsen.

Uddrag fra sidste uge døgnrapport hos politi og brandvæsen.

Se ugens politirapport:

Redningsaktion, vold og indbrud

Uddrag fra Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsens døgnrapporter for Hørsholm og omegn

INDBRUD i villa på Lupinvej, Hørsholm, registreret lørdag 1. september kl. 0.19. Ukendt indstigning. Intet overblik over det stjålne. Signalement af mulig gerningsmand: Iført lys overdel med hætte og mørke bukser.

INDBRUD i villa på Lange-Müllers Alle, Rungsted Kyst, mellem fredag 31. august kl. 19.30 og lørdag 1. september kl. 0.46. Rude aflistet i badeværelsesvindue. Stjålne genstande: ure, smykker, manchetknapper og udenlandsk valuta. Signalement af mulig gerningsmand: Mand, smalt ansigt, iført hue.

INDBRUD på Gl. Vallerødvej, Rungsted Kyst, mellem torsdag 29. august kl. 22 og fredag 30. august kl. 6. Rude aflistet i kælderdø og cykel stjålet.

INDBRUD Mellem lørdag 31. august kl. 22 og søndag 1. september kl. 9 har der været indbrud i Provianten på Rungsted Havn. Tyven, eller tyvene, er kommet ind gennem et vindue og har stjålet et større beløb i mønter fra kassen.

TOG-UHELD For anden gang indenfor kort tid er en person faldet ned mellem et tog og perronen på Rungsted Kyst Station. Torsdag kl. 14.53 blev politi, brandvæsen og ambulance alarmeret til stationen, da en 73-årig mand fra Hørsholm var røget ind under et holdende tog. Han fik et ildebefindende, da han skulle stige ud af toget og landede ned mellem toget og perronen. Han blev behandlet i en ambulance for knubs, men slap uden alvorlige skader.

VOLD En 34-årig mand blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør efter han onsdag kl. 19.58 overfaldt en vagt på Udrejsecenter Sjælsmark i Hørsholm med slag og spark. Manden er sigtet for vold mod person i offentlig tjeneste. Ifølge Nordsjællands Politi sparkede den sigtede vagten på knæet og slog ham flere gange på arme og bryst. Hvad der lå bag overfaldet kan politiet ikke oplyse. Det fremgår ikke om den 34-årige er beboer på udrejsecentret, og hvor på Sjælsmark episoden fandt sted. Han blev varetægtsfængslet i surrogat frem til 6. september.

INDBRUD Kontanter og elektronik blev stjålet ved et villaindbrud på Ewaldsvej i Rungsted onsdag 28. august mellem kl. 15.30 og 16.45. Tyven havde opbrudt et vindue.

VARME BREMSER Et brandvarmt toghjul generede tirsdag 27. august togtrafikken på Kystbanen i en times tid. Toget standsede på Rungsted Kyst Station, så passagerer måtte skifte fra tog til togbusser mellem Skodsborg og Helsingør. Der kom røg fra en bremse, der gjorde hjulet 150 grader varmt. Nordsjællands Brandvæsen kølede det ned med en ventilator.

REDNINGSAKTION Nordsjællands Brandsvæsen rykkede tirsdag 27. august kl. 12.13 ud for at hjælpe en mand, der havde fået et ildebefindende på en båd mellem Rungsted Havn og Hven. Efter lidt søgen fandt redningsfolkene frem til manden og fik ham i land. Han var taget på lystfiskeri på en kutter.

INDBRUD En villa på Stakkeleddet i Hørsholm har været udsat for indbrud i perioden fra torsdag 22. august kl. 7 til onsdag 28. august kl. 18.30. Et vindue var opbrudt, men tyvekoster var ikke opgjort ved anmeldelsen.

BRANDUDRYKNING Onsdag 28. august kl. 11.06 indgik der en brandalarm fra Karen Blixen Museet på Rungsted Strandvej. Brandvæsenet rykkede ud, men det viste sig at være en fejl på anlægget.

BRANDUDRYKNING En automatisk brandmelder på Ahornvej i Hørsholm alarmerede onsdag 28,. august kl. 9.54 Nordsjællands Brandvæsen. Tilsyneladende var det noget madlavning, som havde udløst alarmen.

KEMISK LUGT Nordsjællands Brandvæsen rykkede tirsdag 27. august kl. 04.58 ud tl Norfors på Kærvej i Hørsholm, på grund af en kemisk og sur lugt fra forbrændingen. Der blev ikke foretaget noget videre.

RØG I KØKKENET Madlavningen gik tirsdag 27. august kl. 18 galt for en 83-årig kvinde på Sophielund i Hørsholm. Hendes køkken blev fyldt med røg, da hun formentlig havde placeret en brødrister på en tændt kogeplade, hvorefter brødristeren smeltede. Brandvæsenet fik hurtigt bragt situationen under kontrol og en ambulance tilså den 83-årig kvinde, da hun havde været udsat for røg.

INDBRUD Mens en beboer lå og sov i sin lejlighed i Egedalsvænge i Kokkedal, kravlede en ukendt person ind af et åbentstående vindue og stjal en mobiltelefon. Tyveriet skete mandag 26. august mellem kl. 23 og 00.15 tirsdag 27. august.

BRAND Mandag 26. august kl. 14.46 blev Nordsjællands Brandvæsen alarmeret om brand på Savsvinget 7 i Hørsholm. Det viste sig, at en overgang i en installation på loftet var årsagen alarmen.

VOLD En 13-årig dreng fra Hornbæk blev natten til søndag 25. august mellem kl. 00.00 og 01.00 overfaldet mens han sad på en bænk foran et selskabslokale på Højmose Vænge i Hørsholm. Han foretog et opkald, da en mand kom bagfra og slog ham med flad hånd hårdt i nakken, mens han udtalte, at den 13-årige ikke skulle lægge sig ud med mandens fætter. Den 13-årige afviste at kende til mandens fætter, hvorefter manden tildelte drengen flere slag i ansigtet med flad hånd. Herefter kom nogle af drengens kammerater til stedet og fik gennet manden væk. Manden beskrives som: Mellemøstlig af udseende. Talte dansk med accent.

INDBRUD i villa på Sømandshvilevej, Rungsted Kyst, anmeldt mandag 26. august kl. 23.52. Ukendt indstigning. Intet overblik over det sjålne.

FÆRDSELSUHELD En 42-årig kvinde fra Hørsholm fik lørdag 24. august kl. 11.54 et ildebefindende bag rattet, da hun kom kørende på Stampevej i Hørsholm. Først ramte hun ind i et helleanlæg ud for nr. 31, hvorefter hun påkørte en modkørende bil, ført af en 49-årig kvinde fra Hørsholm. Nordsjællands Brandvæsen og en ambulance blev tilkaldt til stedet. Den 42-årige kvinde blev bragt til hospitalet til et tjek. Der skete mindre materielle skader.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 02 September 2019 17:00