Nordsjællands Politi udsender døgnrapport hver dag. Her er udpluk fra Hørsholm og omegn.

Nordsjællands Politi udsender døgnrapport hver dag. Her er udpluk fra Hørsholm og omegn. Modelfoto

Se ugens politirapport:

Indbrud, hærværk og brand i bil

Uddrag fra Nordsjælland Politis døgnrapport for den forgangne uge i Hørsholm og omegn

PÅKØRT En 74-årig kvinde fra Nivå påkørte søndag kl. 8.42 en 43-årig mand fra Virum, der kom cyklende ad Nivåvej. Her ville kvinden svinge til venstre og ramte cyklisten, der blev kørt til behandling på Hospitalet.

INDBRUD i en villa på Sundtoften i Rungsted fra fredag 6. september kl. 18 til 23.55. Vindue opbrudt og tablet stjålet.

INDBRUD Vindue opbrudt i villa på Kastanievej i Rungsted fredag 6. september kl. 15.10-15.30. Mobiltelefoner og tablet stjålet.

INDBRUD Fredag 6. september kl. 23.12 er værelsesvindue opbrudt i en villa på Bolbro Villavej i Rungsted. Ikke overblik over stjålne genstande.

INDBRUD Havedør opbrudt i villa på Lobeliavej i Hørsholm fra torsdag 5. september kl. 8 til søndag 8. september kl. 11. Smykker og pengeskab stjålet.

INDBRUD i en villa på Skovfogedvej i Rungsted, begået mellem lørdag 7. september kl. 18.30 og til 9. september kl. 1.45.

BILBRAND Brandvæsenet blev lørdag kl. 18.27 tilkaldt til Egholmsvej 9 i Kokkedal, hvor en bil var brudt i brand på en mark efter at have kørt race.

HÆRVÆRK En rude til Amigos Pizza på Usserød Kongevej i Hørsholm blev knust mellem tirsdag 3. september kl. 22 og onsdag 4. september kl. 9.

INDBRUD Der blev stjålet smykker ved et indbrud på Solvænget i Rungsted, begået fra mandag 2. september kl. 00 til onsdag 4. september kl. 18.30. En rude i dør til soveværelse blev aflistet.

BILHÆRVÆRK To biler, som holdt parkeret på Fruerhøj i Hørsholm, har mellem midnat fredag 30. august og mandag 2. september kl. 8 fået sat søm i dækkene.

INDBRUD i en lejlighed i Byporten i Hørsholm fra fredag 30. august kl. 14.30 til mandag 2. september kl. 15.45. Et soveværelsesvindue opbrudt, men intet overblik over tyvekoster ved anmeldelsen.

INDBRUD om natten fredag 30. august kl. 02.10 i en villa på Bukkeballevej i Rungsted. Vindue i terrassedør opbrudt. Tyven stjal smykker.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 10 September 2019 15:00