Sådan så det visitkort ud, som Armani-manden afleverede til en 73-årig mand, som han i juni snød ved at sælge seks falske Armani-jakkesæt for 3.000 kroner.

Sådan så det visitkort ud, som Armani-manden afleverede til en 73-årig mand, som han i juni snød ved at sælge seks falske Armani-jakkesæt for 3.000 kroner.

Politiet advarer:

Armani-manden viser sig igen

57-årig mand fra Rungsted forsøgt lokket til at købe falske Armani-jakkesæt

Af
Morten Timm

Der har været stille om Armani-manden siden før sommerferien, men torsdag eftermiddag var den falske tøjsælger tilbage i lokalområdet.

Her forsøgte han nemlig at prakke en 57-årig mand fra Rungsted nogle jakkesæt på . Til Nordsjællands Politi oplyser den 57-årige, at han ved gågaden omkring kl. 14 blev kontaktet af en yngre mand med sydeuropæisk udseende, der kom kørende og rullede vinduet ned og tilbød ham designtøj til en god pris.

Som ved tidligere tilfælde kom historien om, at han var på vej til lufthavnen efter at have været til modeshow. Snyderiet består typisk i, at han overtaler folk - oftest mænd - til at købe jakkesæt af dyre mærker til en billig pris, men hvor det efterfølgende viser sig, at jakkesættene er slet ikke er originale og i dårlig kvalitet.

Den 57-årige mand fra Rungsted valgte heldigvis at afvise tilbuddet og gik fra stedet.

Armina-manden beskrives som ca. 35 år, sydeuropæisk af udseende, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden med kort sort hår og skægstubbe. Han var iført sort skjorte, sort slips og sort habitjakke. Talte engelsk.

Publiceret 20 September 2019 16:00