Søndag eftermiddag fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om en børnelokker, der tilbød 10-årig dreng slik, hvis han tog med manden hjem.

Søndag eftermiddag fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om en børnelokker, der tilbød 10-årig dreng slik, hvis han tog med manden hjem. Modelfoto

Børnelokker til 10-årig:

Vil du med hjem og have noget slik

Muskuløs mand med tatoveringer på halsen og mellemøstlig udseende kontaktede søndag en dreng på Sophienbergvej i Rungsted

Af
Morten Timm

En 10-årig dreng blev søndag eftermiddag kl. 16.30 på Sophienbergvej pludselig kontaktet af en cirka 45-årig mand, der spurgte om han ikke ville med hjem og have noget slik.

Manden, der var mellemøstlig af udseende og med tatoveringer på halsen, kom kørende i en mørkeblå eller sort bil, muligvis en VW Passat, oplyser Nordsjællands Politi.

Den 10-årige dreng lod sig imidlertid ikke lokke, men løb fra stedet og ned ad en stejl bakke. Da drengen så sig tilbage kunne han se manden stå på toppen af bakken.

Til politiet har drengen yderligere beskrevet ham som ca. 45 år, 185 cm høj, brun i huden og sort hår. Han var iført sorte bukser og sort hættetrøje. Talte dansk med accent.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med personer, der har set manden eller mener at vide, hvem han er. Henvendelse kan ske på 1-1-4.

Mor: Søn ok men chokeret

På Facebook har den 10-åriges mor også slået advarsel op, hvor hun skriver om den ubehagelige oplevelse, sønnen var ude for.

"Min søn er ok, men chokeret," skriver moren.

I sit opslag uddyber hun episoden på Sophienbergvej ved nr. 8. For idet sønnen passerer mandens bil, stiger han ud og stopper sønnen ved at holde ham på skulderen og tilbyde ham slik, hvis han vil med.

"Min søn siger nej og begynder at løbe ned af stien. Manden løber lidt efter ham men stopper. Da min søn er forenden af stien, vender han sig om og manden står og kigger på ham.

Moren skriver videre, at de for et par uger siden rent faktisk har snakket med deres søn, om hvad man gør, hvis man møder en man ikke kender og de tilbyder slik.

"Det er meget ubehageligt, at det kan ske i 'trygge' Rungsted, men desværre ja," slutter hun sit Facebook-opslag i gruppen Hørsholm Rungsted Beboergruppe. Her har mange kommenteret opslaget, og der nævnes om lignende tilfælde sidste år og i Nærum og Skovshoved.

Publiceret 07 October 2019 10:03