Butikstyvene havde rigeligt med Nutella og pulverkaffe på sig, da de søndag formiddag blev taget i Rema 1000 i Hørsholm.

Butikstyvene havde rigeligt med Nutella og pulverkaffe på sig, da de søndag formiddag blev taget i Rema 1000 i Hørsholm. Foto: Adobe Stock

Se ugens politirapport:

Nutellatyv, røg fra toget og mærkelige vinduespudsere

...og en del tyverier og indbrud kan du læse i ugens rapport fra Nordsjællands Politi

SØDT TIL KAFFEN To mænd på henholdsvis 33 og 35 år med ukendt adresse, blev søndag kl. 10.09 taget for butikstyveri i Rema1000 på Ahornvej/Usserød Kongevej i Hørsholm. De to mænd havde stjålet adskillige glas Nutella og Nescafé.

TYVERI Mellem fredag 11. oktober kl. 17 og søndag 13. oktober kl. 10.45 blev der stjålet elværktøj og håndværktøj fra en Ford Transit, som holdt parkeret i Kristineparken i Hørsholm. Tyven har skaffet sig adgang til varebilen ved at bore hul ved den ene dørlås.

INDBRUD i villa på Stenhavegård i Hørsholm mellem tirsdag 8. oktober kl. 16 og fredag 11. oktober kl. 11.15. Sovevindue opbrudt. Stjålne genstande: Smykker.

INDBRUD i villa på Stenhavegård i Hørsholm torsdag 10. oktober mellem kl. 19 og 21. Opbrydning af vindue til soveværelse. Det er endnu ukendt, hvad der er stjålet.

INDBRUD i hus på Folehavevej i Hørsholm mellem onsdag 2. oktober kl. 16 og fredag 11. oktober kl. 11.10. Opbrydning af soveværelsesvindue. Der er stjålet en pengeboks med smykker og kontanter.

INDBRUD Smykker og ure blev stjålet ved et villaindbrud på Dådyrvænget i Kokkedal. Et vindue opbrudt i perioden onsdag 9. oktober kl. 18 og torsdag 10. oktober kl. 8.

INDBRUD Pas og whisky blev stjålet ved et villaindbrud på Peder Oxesvej i Nivå, begået mellem mandag 7. oktober kl. 12 og onsdag 9. oktober kl. 13.30. Et soveværelsesvindue blev opbrudt.

RØG FRA TOG Politi og brandvæsen kørte onsdag 9. oktober kl. 16.35 til Kokkedal Station, hvor der var ild og røgudvikling fra et tog. Det viste sig, at ilden stammede fra togets bremser, som var blevet overophedet. Brandvæsenet sørgede for slukning og nedkøling. Tog-stoppet betød, at trafikken på Kystbanen måtte indstilles på Rungsted, hvorfra der blev indsat togbusser.

VOGN STJÅLET En dumpervogn er mandag 7. oktober mellem kl. 14 og 15 blevet stjålet fra rundkørslen Grønnegade/Sjælsmarkvej/Isterødvej, hvor den stod i forbindelse med noget vejarbejde.

MISTÆNKELIGE VINDUESPUDSERE Fem-seks mænd vakte mandag 7. oktober omkring kl. 13 mistanke, da de gik rundt i Kløvervang i Hørsholm. Her ringede de på beboernes døre for at tilbyde vinduespudsning og fliserens. I de huse, hvor der ikke var nogen hjemme, gik mændene om i haverne. Det fik en 79-årig kvindelig beboer til at kontakte politiet. En af mændene beskrives som asiatisk af udseende, 35-40 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning og iført reflekterende arbejdsvest. Han medbragte en mappe, som han bar under den ene arm og kørte sammen med de øvrige mænd i en hvid, irsk indregistreret kassevogn.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 14 October 2019 18:00