Politiet var massivt tilstede på mellemengen i juni, hvor de tre personer var involveret i to episoder med slagsmål og knivstikkeri. Foto: Localeyes.

Politiet var massivt tilstede på mellemengen i juni, hvor de tre personer var involveret i to episoder med slagsmål og knivstikkeri. Foto: Localeyes.

Knivstik og vold:

Fængselsdomme til tre mænd

Tre mænd blev alle idømt ubetinget fængsel for slagsmål og knivstikkeri i Kokkedal i juni

Efter to episoder med først slagsmål og siden knivstikkeri på Mellemengen i Kokkedal i juni, har de tre mænd, der var involveret i sagen, alle fået fængselsdomme.

Det har retten i Helsingør afgjort, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Og selvom motiverne i sagen er uklare, så foregik den første episode på Mellemengen i Kokkedal den 14. juni. Her blev en 16-årig dreng ved 23-tiden slået fire-fem gange i ansigtet med knytnæve.

Voldsmanden er en 23-årig mand, der tidligere er straffet for vold. Han blev idømt tre måneders ubetinget fængsel for vold mod den 16-årig. Den 23-årige nægtede sig skyldig, men retten fandt tilstrækkelig dokumentation i drengens iturevne tøj og en ødelagt telefon, skriver avisen.

Knivstikkeri

Episoden med knivstikkeriet opstod samme sted fire dage senere klokken 21.10. Her blev den 23-årige opsøgt af den 16-årige dreng og en 46-årig mand, der sandsynligvis er drengens far.

Det har tidligere været fremme, at der var tale om et familieopgør, selvom det ikke fremgår tydeligt af dombogen.

Snitsår i fingeren

På p-pladserne ved Mellemengen blev den 23-årige dreng jagtet af den 16-årige, der havde en kniv i hånden. Den 46-årig mand forsøgte, at fange og fastholde den 23-årige, så den 16-årige kunne stikke ham med kniven. Han ramte dog kun den 23-årige overfladisk, så han fik et snitsår i fingeren, da han forsøgte at afværge angrebet.

Efterfølgende udviklede episoden sig til en slåskamp, hvor den 46-årige fik voldsomme skader i ansigtet, der efterfølgende skulle sys. Skaderne betød, at den 46-årige slap med 60 dages betinget fængsel, da han ikke tidligere er straffet.

På grund af drengens unge alder, fik den 16-årige tre måneders fængsel for knivstikkeriet.

/pm

Publiceret 01 November 2019 16:30