Uddrag fra politiets døgnrapport for Hørsholm og omegn.

Uddrag fra politiets døgnrapport for Hørsholm og omegn. Modelfoto

Se politiets døgnrapport:

Indbrud og bilbrand

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport fra Hørsholm og omegn

INDBRUD Der har været indbrug i en villa på Stakkeledet i Hørsholm søndag 10. november. Det blev opdaget kl. 2.16, da beboerne opdagede, at en terrassedør var brudt op. Der er intet opgør over, hvad der er stjålet.

INDBRUD i villa på Johannevej i Hørsholm lørdag 9. november, anmeldt kl. 18.55. Rude aflistet. Husets overvågning filmede den formodede gerningsmand, der beskrives som mand, ca. 175 cm høj, slank af bygning, lyst hår, iført mørk jakke med lys hætte stikkende op og lyse bukser.

BILBRAND En bil stod i flammer ved Nivå Center, da brandvæsenet ankom ved midnatstid natten til lørdag 9. november. Selvom beredskabet gjorde, hvad de kunne var bilen så medtaget af flammerne, at den ikke stod til at redde.

INDBRUD Fredag 8. november blev der begået indbrud i en villa på Enebærhaven i Kokkedal. Ved indbruddet, der skete mellem kl. 14.30 og 18.15, blev et vindue til soveværelset brudt op. Der var ikke overblik over stjålne koster, da sagen blev anmeldt.

INDBRUD i lejlighed på Barakstien i Hørsholm fredag 8. november mellem kl. 10.30 og 15.45. En dør er brudt op og der er stjålet smykker.

INDBRUD I LEJLIGHED I Birkeparken i Hørsholm har der været indbrud mellem torsdag 7. november kl. 18.05 og kl. 22:20. Vindue brudt op. Der er blandt andet stjålet smykker.

MISTÆNKELIGT Onsdag 6. november kl. 19.58 indløb der en anmeldelse om, at en mand iført mørkt tøj og sort hue stod ved Rosendahl A/S på Slotsmarken i Hørsholm og lyste ind gennem vinduerne med en lommelygte. En patrulje kørte til stedet, men manden befandt sig ikke længere i området.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 11 November 2019 18:00