Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport i Hørsholm og omegn fra den forgangne uge.

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport i Hørsholm og omegn fra den forgangne uge.

Se ugens politirapport:

Fem indbrud på stribe

Nordsjællands Politis døgnrapport for Hørsholm og omegn

INDBRUD Sølvtøj, smykker, kontanter, pas og personlige papirer blev stjålet ved et villaindbrud på Hjortevej i Hørsholm søndag 1. december mellem kl. 12 og 17.58. Et vindue var opbrudt.

INDBRUD i en villa på Blomsterager i Kokkedal søndag 1. december mellem kl. 12 og 22.24. Vindue til soveværelse opbrudt. Ikke overblik over tyvekoster ved anmeldelsen.

INDBRUD En rude blev knust i en rækkehus på Fasanvænget i Kokkedal søndag 1. december i tidsrummet kl. 8.50 og 00.15. Ikke overblik over tyvekoster ved anmeldelsen.

INDBRUD Kontanter blev stjålet ved et villaindbrud på Mågevej i Hørsholm begået fra fredag 29. november kl. 15 til lørdag 30. november kl. 11.30, hvor en rude blev knust.

INDBRUD Onsdag 27. november blev der anmeldt om to villaindbrud på Gammel Strandvej i Nivå. Indbrudene er sket mellem kl. 13 og 20. Begge steder er et vinduet blevet opbrudt. I den ene villa blev der stjålet smykker og sølvtøj. Det andet sted var der ikke overblik over de stjålne effekter ved anmeldelsen til politiet.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 03 December 2019 17:21