I Tivoli kan gæsterne stige om bord i de rygende damplokomotiver med vogne, der holder klar til afgang på perronen i Hjulkøbing.

I Tivoli kan gæsterne stige om bord i de rygende damplokomotiver med vogne, der holder klar til afgang på perronen i Hjulkøbing. Pressefoto

Sidste chance:

Vind tur til 'Jul i Tivoli' og oplev Snedronningen

I samarbejde med Tivoli udlodder Ugebladet billetter til Snedronningen samt en juletur i Tivoli med turpas for fire

Endnu mere hyggelig. Endnu mere jul. Tivoli er klar til at åbne portene til 25 års jubilæumssæson for 'Jul i Tivoli'. Det sker lørdag 16. november.

Ugebladet har i samarbejde med Tivoli sat en lille konkurrence op, hvor førstepræmien er to billetter til Tivolis største balletsatsning nogensinde "Snedronningen" i Koncertsalen lørdag 30. november kl. 19 (samt adgang til Tivoli).

Anden præmien er fire Tivoli-entré med turpas, mens tredje præmien er fire entrébilletter til 'Jul i Tivoli'.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål og maile dit svar til konkurrence@ugebladet.dk sammen med navn, adresse og mobilnr. Husk at skrive 'Jul i Tivoli' i emnelinje. Sidste frist er i morgen torsdag 21. november kl. 8.

Hvilken ballet har 'Jul i Tivoli' premiere på?

1. Snehvide

2. Snedronningen

3. Den grimme ælling

Mail svaret til konkurrence@ugebladet.dk senest torsdag 21. november. Husk navn, adresse og mobilnr. Skriv 'Jul i Tivoli' i emnelinjen.

Du kan med fordel tilmelde dig Ugebladets daglige nyhedsbrev HER

Ikonisk juletræ

En af årets store overraskelser er et juletræ med 3.000 Swarovski-krystaller foran Nimb til en værdi af ca. en million kroner. Det er første gang, at vi kan stifte bekendtskab med et af de ikoniske design-juletræer, som i over 25 år har betaget publikum foran Rockefeller Center i New York.

I Tivolis Koncertsal er der premiere på havens største balletsatsning nogensinde, 'Snedronningen', hvor Oh Land har skabt musikken, og Dronning Margrethe står bag kostumer og scenografi.

I Tivolis Koncertsal er der premiere på havens største balletsatsning nogensinde, 'Snedronningen', hvor Oh Land har skabt musikken, og Dronning Margrethe står bag kostumer og scenografi. Pressefoto

Som altid vil der dufte af glögg, kanelkager og æbleskiver. På Plænen kan man besøge Hjulkøbing og stige ombord på de rygende damplokomotiver med vogne, der holder klar til afgang på perronen. Der er over 50 boder på julemarkedet, og så er der - som nævnt - premiere på Tivolis største balletsatsning nogensinde: ”Snedronningen”, hvor Oh Land har skabt musikken, og Dronning Margrethe står bag kostumer og scenografi.

Burhan G tænder træet

Jul i Tivoli kan opleves fra 16. november og helt ind i det nye år til og med 5. januar 2020. Forlystelseshavens store juletræ tændes officielt 16. november kl. 16.30, og æren er i år lagt i hænderne på popstjernen og albumaktuelle Burhan G, der også optræder med to sange, før træet på plænen tændes.

'Jul i Tivoli' afholdes i år for 25. gang.

'Jul i Tivoli' afholdes i år for 25. gang. Pressefoto

Publiceret 08 November 2019 13:20