Sopranen Kristina Vidic har pianisten Miriam Widmann med sig til koncerten i sognegården 24. november. Foto: Rune Hansen

Sopranen Kristina Vidic har pianisten Miriam Widmann med sig til koncerten i sognegården 24. november. Foto: Rune Hansen

Serbisk stjernesopran i Hørsholm Sognegård

Oplev klassisk koncert med Kristian Vidic og pianisten Miriam Widmann

Søndag 24. november kl. 15 er der i Hørsholm Sognegård mulighed for at opleve den serbiske stjernesopran Kristian Vidic.

Kristina Vidic er født og opvokset i Beograd og er uddannet i klassisk sang fra Academy of Fine Arts samme sted. Hun har sunget på operascener og i kirker over store dele af Europa og givet en del koncerter til fordel for velgørende institutioner og projekter, som indsamling til ofre for naturkatastrofer, til børnehospice og til skoler i den tredje verden.

Med sig har hun pianisten Miriam Widmann, der er organist i Christianskirken i Lyngby og derudover er meget brugt som pianist for solister og i kammermusikalske sammenhænge.

De to kunstnere har givet programmet titlen 'Kærlighed jorden rundt', hvor man vil kunne høre kærlighedssange af blandt andre Gade, Brahms, Grieg og japanske Nakada.

Koncerten er blevet til på initiativ af Hans Jørgen Mogensen, der udover at have kontakten til kunstnerne også har skænket koncerten som en kulturgave til sognegården.

Det anbefales at komme i god tid.

jesl

Publiceret 21 November 2019 14:00