Der bliver knald på, når de 4 Tenorer og pianist Irene Hasager giver nytårskoncert i Trommen, lørdag den 19. januar.

Der bliver knald på, når de 4 Tenorer og pianist Irene Hasager giver nytårskoncert i Trommen, lørdag den 19. januar.

De 4 Tenorer klar til nytårskoncert i Trommen

Lørdag er der nytårskoncert i Trommen med de 4 Tenorer, der tidligere har begejstret ved totalt udsolgte koncerter i kulturhuset

Af
Steen Tue Bjerborg

Der er garanteret en vokaloplevelse af højeste karat, når de 4 Tenorer lørdag den 19. januar giver nytårskoncert i kulturhus Trommen i Hørsholm.
De 4 Tenorer, Thomas Præstegaard, Jens Jakob Honoré, Magnus Vigilius og Torben Kirkegaard, har flere gange tidligere gæstet Trommen, hvor de har optrådt for totalt udsolgte sale og givet en fuldstændig fantastisk nytårskoncert og oplevelse ud over det sædvanlige.
Hver især har de 4 Tenorer en professionel karriere inden for operaen og har optrådt steder som Det Kongelige Teater, Den Fynske Opera, Det Ny Teater, Den Jyske Opera og Den Ny Opera.
Inspireret af Linie 3
I deres fælles nytårsshow er inspirationen dog hentet helt andre steder fra, f.eks. hos Linie 3, Victor Borge og The Rat Pack.
Det er derfor heller ikke bare opera, men store musikalske hits fra musical- og croonerverdenen og så forskellige numre som "Singing in the Rain" og "Den allersidste Dans", som publikum vil kunne opleve til nytårskoncerten, hvor tenorerne bliver akkompagneret af den internationalt anerkendte pianist, Irene Hasager.
Koncerten i Trommen starter kl. 20, og billetter til 230 kroner kan købes på www.billetten.dk.

null

Publiceret 09 January 2013 10:00