Det skal handle om dig og måden du behandler dig selv på, når Living Academy inviterer på en stribe foredrag her i efteråret. PR-foto

Det skal handle om dig og måden du behandler dig selv på, når Living Academy inviterer på en stribe foredrag her i efteråret. PR-foto

Delfs fortæller om at føle sig let, lækker og lige til

Bettinna Laxholm Delfs indleder foredragsrække på søndag

Hos Living Academy i KongevejsCentret indleder indehaver Bettinna Laxholm Delfs efteråret med en række foredrag om at føle sig let, lækker og fredfyldt.
På søndag den 28. september kl. 13-16 gælder det en 'En smuk holdning', som handler om at træne sig til en funktionel krop, som kan holde hele livet.
Har du allerede skader bl.a. i knæ, ryg eller nakke vil du få teknikker til igen at bringe din krop i balance.
For mennesker der har brug for at lære at slappe af og slippe stress er foredragseventen "Lær at meditere på 3 timer" i oktober måske noget. Her vil Chili Turéll med sin store viden indenfor Qigong holde både introkurser og weekendskurser.
“Hvorfor gør vi som vi gør, og ikke som vi ønsker at gøre” er overskriften for et foredrag om det kære sind, der ofte styrer os i nogle mønstre vi ikke har lyst til at forsætte i. Det afholdes lørdag den 15. november.
Du kan læse mere på livingacademy.com under 'events'.

Publiceret 26 September 2014 06:00