Udstillingen af Stine Ring Hansens og Jens Kromanns værker kan ses i Fuglsanghus frem til søndag 5. februar. Pressefoto

Udstillingen af Stine Ring Hansens og Jens Kromanns værker kan ses i Fuglsanghus frem til søndag 5. februar. Pressefoto

Rundvisning og foredrag med Stine Ring Hansen

Hørsholm Kunstforening har åbnet sæsonen i Fuglsanghus

Hørsholm Kunstforening har åbnet sæsonen med udstillingen Stine Ring Hansen, billedhugger og bronzestøber og Jens Kromann, maler og grafiker.
Lørdag 28. januar kl. 15-16 kan man komme til rundvisning og foredrag med Stine Ring Hansen i Fuglsanghus.
Stine Ring Hansen har arbejdet som billedhugger gennem 25 år og har erfaring i at forme skulpturer og formår selv den store proces i bronzestøbning.
Hun har siden 2006 udformet og lavet den bronzeskulptur af Den Grimme Ælling, der ledsager Hans Christian Andersen Litteraturprisen.

Fortæller om kunstnerlivet

I 2013 udførte Stine Ring Hansen en buste af Haldor Topsøe i forbindelse med hans 100 års fødselsdag, og et eksemplar af denne buste er i dag opstillet rundt i verden på firmaets kontorer.
Kunstneren vil 28. januar fortælle om sit liv som billedhugger, hvordan det begyndte, og hvad det kræver at leve af sin kunst. Stine Ring Hansen vil gå rundt i udstillingen med gæsterne.
Gratis adgang med tilmelding senest 26. januar til Hørsholm Kunstforening på mail formand@hoersholmkunstforening.dk. Udstillingen kan ses frem til søndag 5. februar i Fuglsanghus åbningstid fredag- søndag kl. 12-17. jesl

Publiceret 24 January 2017 07:00