Det kræver en gratis billet at deltage i foredraget af Jerry Ritz. Den kan hentes på bibliotekets hjemmeside.

Det kræver en gratis billet at deltage i foredraget af Jerry Ritz. Den kan hentes på bibliotekets hjemmeside.

Jerry Ritz møder Karius, Baktus og Krokodillehullet

Fotofortælling om Røde Kors-indsats på Madagaskar kan opleves på Hørsholm Bibliotek

Jerry Ritz fortæller onsdag 7. februar kl. 16.30-17.30 på Hørsholm Bibliotek om sin studietur til vaniljelandet Madagaskar, som fandt sted i slutningen af 2016.

Foredraget handler om Røde Kors-arbejde med at forbedre forholdene for lokalbefolkningen og støtte kampen mod underernæring, pest og mangel på mad. Jerry Ritz siger:

”Det har været utrolig svært at vælge blandt de mange billeder fra den 10 dages tur til det fattige land, personligt tog jeg over tusinde billeder. Jeg har kogt de mange billeder fra den spændende tur ned til en bouillonterning, som jeg tror kan give et godt indtryk af mine oplevelser”.

Svend-Bak Jensen, præsident for Røde Kors, Danmark udtaler: ”Jerry Ritz fortæller levende om sit besøg med Røde Kors på Madagaskar. Hans billeder fortæller om de mange mennesker, der lever under ekstremt fattige forhold, og for hvem det er en udfordring blot at skaffe det næste måltid til familien og sig selv og at skabe et hjem i den fattigste slum. Vi hører, hvordan Røde Kors-ansatte og frivillige arbejder for at skabe grundlæggende sanitære forbedringer, forebygge sygdom og bekæmpe social nød”.

Jerry har været frivillig i Røde Kors siden 2009 som bestyrelsesmedlem med ansvar for presse- og kommunikation i Hørsholm Afdeling.

Det er fjerde år, at Røde Kors Hørsholm afdeling støtter venskabsprojektet i Madagaskar.jbe

Publiceret 02 February 2018 07:00