Du kan se kunst lavet af Peter Bastian fra 4. januar. Pressefoto

Du kan se kunst lavet af Peter Bastian fra 4. januar. Pressefoto

Udstilling med Peter Bastian fortsætter

Fra 4. januar kan du se udstillingen med værker af Peter Bastian

Udstillingen i Fuglsanghus er allerede set af over 400 besøgende, og udstillingen er igen åben for publikum fra fredag 4. januar.

"Mange kendte Peter Bastian som musiker men knap så mange vidste, at han siden barndommen også tegnede. Som i musikken, hvor han gav sig selv fuldt ud med hjertet, havde han også en evne til at udtrykke sig i billeder. De valgte motiver er næsten altid naturen, men der er også huse og mennesker. Peter Bastian boede i mange år i Nødebo ved Fredensborg, hvorfra en del motiver stammer fra," skriver Hørsholm Kunstforening i en pressemeddelelse.

Udstillingen i Fuglsanghus kan ses frem til søndag 13. januar. Åbningstiderne i Fuglsanghus er fredag, lørdag og søndag kl. 12 til 17 samt efter aftale, hvis man er en gruppe.

Mandag 14. januar 2019 bliver der Peter Bastian aften i Kulturhus Trommen i Hørsholm. ”Altid allerede elsket – set fra sidelinjen" er titlen på aftenen, hvor Anders Koppel og Benjamin Koppel har sammensat musikken, og hvor Helle Skaarup, forstander på Løgumkloster Refugium og gift med Peter Bastian, vil fortælle om sit liv med Peter Bastian.

Publiceret 01 January 2019 06:00