Maleren Niels Reumert åbner udstilling lørdag 23. marts i Hørsholm. Pressefoto

Maleren Niels Reumert åbner udstilling lørdag 23. marts i Hørsholm. Pressefoto

Kunstforening blænder op for Reumert-værker

Hørsholm Kunstforening har fernisering 23. marts

Hørsholm Kunstforening har fernisering i Fuglsanghus i Hørsholm med maleren Niels Reumert lørdag 23. marts kl. 14 til 17.

Niels Reumerts udstilling i Fuglsanghus viser de senere års værker inden for maleri, keramiske vaser og fade. Men udstillingen rækker længere og giver et indblik i hans omfattende produktion gennem mange år takket være værker, der er udlånt af en privat samler.

Når man har set udstillingen i Fuglsanghus, har man opnået et stort indblik i Niels Reumerts værker – fra malerier, grafik, bemalet keramik, skitsebøger, til bemalede postkort. Et fantasifuldt billedunivers, som taler til et bredt publikum – fra det traditionelle museumspublikum til børnefamilier og skoleklasser, skriver Hørsholm Kunstforening.

Altid maler

Niels Reumert er født i 1949 i Hellerup. Han har altid vidst, at han ville være maler. I efteråret 1968 blev han optaget på Erling Frederiksens tegnekurser. Han blev uddannet på Det kongelige danske Kunstakademi 1969-74 og Accademia di Belle Arti, Kunstakademiet i Venedig 1971-72.

Udstillingen vises fredag til søndag samt alle dage i påsken kl. 12 til17 til og med søndag 19. maj 2019.

Publiceret 17 March 2019 09:00