Niveauet af forventninger til, hvad forældre bør gøre, mængden af råd, studier og anbefalinger, forældre skal følge, er eksploderet helt ud i det absurde, mener skribent Sara Alfort, der kommer til Helsingør Lille Skole torsdag 20. marts.

Niveauet af forventninger til, hvad forældre bør gøre, mængden af råd, studier og anbefalinger, forældre skal følge, er eksploderet helt ud i det absurde, mener skribent Sara Alfort, der kommer til Helsingør Lille Skole torsdag 20. marts. Pressefoto

Højskoleaften med Sara Alfort:

Dig og dit barns fremtid

"Tænk, hvis du ikke afgør dit barns fremtid". Det spørgsmål stiller Zetland-journalisten og foredragsholderen Sara Alfort i sin bog af samme navn ved årets højskoleaften på Hørsholm Lille Skole på Højskolevej.

Hendes tankevækkende opråb til den nuværende forældregeneration lyder lidt provokerende "Hvordan vi blev en generation af fuldtidsammende, nederlags-forhindrende, robusthedsbyggende trampolinsikkerhedsgooglende forældre, og hvorfor vi helt sikkert er klogere end det?"

Sara Alfort.

Sara Alfort. Pressefoto

Højskoleaftenen finder sted på onsdag 20. marts kl.19 og er åben for alle borgere, der er nysgerrige på det med børneopdragelse og dannelse.

Efter foredraget vil journalist Johannes Langkilde facilitere en debat.

jbe

Publiceret 18 March 2019 16:32